Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszynka

Kierunek studiów !!!!!!

Polecane posty

Gość Miszynka

Jestem w kropce. Zawsze chcialAm studiować prawo, jednak nie dostałam sie na wymarzona uczelnie. Teraz mam do wyboru stosunki międzynarodowe na UW lub prawo na UMK albo prywatnej uczelni w warszawie. Przyznan ze Warszawa bardziej niż Toruń mi odpowiada... I nie wiem czy wybrać słabszy kierunek na uczelni o dużej renomie (UW stos.międzynarodowe) czy moje wymarzone prawo na słabszych uczelniach :-(((

Gość powiem i ja.......
skoro prawo to Twój wymarzony kierunek to zacznij je studiować nawet na słabszej uczelni córka mojej znajomej też marzyła o prawie od zawsze.... na maturze z historii jej nie poszło i nie zdała jednak poprawkę w sierpniu zdała śpiewająco i poszła na prywatna uczelnię a po roku czasu przeniosła się na uczelnię państwową teraz jest już na 4 roku

Gość zawsze ruda
stosunki m. są dobrymi studiami ale tylko z nazwy. a z drugiej strony po prywatnej nie będziesz miała szans na aplikacje, (no chyba że masz plecy) na twoim miejscu bym wybrała sm

Gość zawsze ruda
powiem i ja- skoro twoja znajoma miała poprawkę w sierpniu to ona historii nie poprawiała, tylko z czegoś nie zdała. w sierpni są egzaminy tylko dla tych co nie zdali polskiego, matmy, angola. reszta jak chce poprawiać to za rok w maju. coś cię okłamała :D