Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgththtrft

CO MI JEST????

Polecane posty

Gość fgththtrft

mam 22 lata , jestemm dziewczyna: - codziennie ściska mnie serce, zwłaszcza po prawej tronie serca - boli mnie w klatce piersiowej czasem, i czuje taki ciezar w klatce piersiowej - codziennie w nocy mam koszmary - mam ciagle uczucie jakiegos bezsensu zycia tak jakbym była meganieszczesliwa

Gość wiecie co jest naprawdę
prawdopodobnie masz depresję

Gość hgfdh
ogranicz masturbację

Gość drgtg
up

Gość Jadmjad
Wiesz miałam kiedyś podobnie. Ból serca. Głowy,uczucie lęku,takie nagłe że ja pier..musiałam spać przy zapalonym świetle..bo sie bałam nie wiadomo czego..ręce mi drżały..naprawde nie wiedziałam co to jest a do tego dochodziły jakieś plamki przed oczami. Szukałam po ulotkach itp co to za objawy ale nic nie znalazłam. Może masz to samo co ja? Idz do lekarza. Mi przeszło samoistnie,bałam się że wróci ale nie wróciło.

Gość Jadmjad
Jednak przyznam że wciąż zdarza mi się mieć straszne sny, w których goni mnie wielki obrzezany kutas :o Budzę się z ręką w pochwie i palcem w pupie a potem długo płaczę próbując się uspokoić.

Gość Jadmjad
Podszyw.

Gość dr marchewka
nerwica lub pasożyty. podejrzewam ze twoja dieta nie wyglada zbyt dobrze. warto zrobic badania w ierunku pasozytów.

Gość skoro już zzaczęłaś temat
zacznij łykać magnez, tylko regularnie, pomoże :)

Gość Weronika 50087___
Zmiana diety koniecznie. Odstaw cukier, nabiał, biała make, mieso 2 razy w tyg. Kup sobie magnez i łykaj. Ostani posiłek zjadaj 3 godz przed pojsciem spac. Pasożyty- to bardzo mozliwe.

Gość khjvfgyiufyuifyuifyuif
Dokładnie. Miałem to samo, wysyłali mnie do psychiatry, ten mi wciskał psychotropy :-o Poczytałem w necie i zmieniłem diete i było lpeiej, ale czasami mi jeszcze cos doskwierało, okazło sie ze powodem była glista ludzka, przleczyłem i nie mam juz problemów. powodzenia 🖐️

Zrób badania zwykłe na razie i tyle, co Ty lekarza na Kafeterii szukasz? Przecież to od razu wiadomo, że za chwilę dostaniesz odpowiedzi typu "umierasz" " ogranicz masturbację" itp. Idź do lekarza i nie pytaj tu, bo czubków jest tu masa

Gość dr Mariusz Świeboda
Daj wyraźne foto odbytu

Gość dr Mariusz Świeboda
Daj wyraźne foto odbytu