Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

postanowilam napisac wam tu post...

Polecane posty

Ostrzeżenie. Wiecie wczoraj rano zniknela pewna osoba. Ja z nia pisalam od miesiaca z 2 tygodniami przerwy. Po prostu zniknela. ALE CZEMU? i tyle. I wiecie ta osoba ze mnie szydzila. NO ALE JAKIM PRAWEM? Prawem zlodzieja i prawem SKLONOWANEGO DEKLA - sorry. I zniknela. Bo wiecie Zielone Swiatki w Polsce nie maja racji ze sie klonuja. Ile tych klonow? I oni klonuja sie chyba na figure wiecie no to 3 pokolenia i pozniej chyba mial byc koralik i figura KK i tak mialo dojsc do faktu,ze Zielone Swiatki sa jedyna prawda jaka istnieje. A SA? I tyle. A SA TAKA PRAWDA? A jak sie zaczely Zielone Swiatki? Oni sa poklonowani - to sa dekle obecnie. Jak oni sie zaczeli? I tyle. Oni sie zaczeli PRZECIW BIBLII co najwyzej. A na pewno przeciw Ewangelii. To co oni robia w kosciele? I to jeszcze w polskim Wiecie co robia? Tuszuja morderstwo zalozycieli bankow , ktorego dopuscila sie Polska. To w Polsce robia. I do nich sie nikt nie przyznaje. Czy Zielony Swiatek w USA przyzna sie do Zielonego Swiatka w Polsce? Nie wiem.Jak uwazacie? I tyle. Czekam na wasze wypowiedzi. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Fetyszowska swinio - wiesz co - dziekuje Ci za epitet. I wiecie FIGURY na panstwo to byl pomysl RZYMU - zachodni. Oczywiscie wymyslono taka ze skompromitowano w sumie caly Rzym i byl koniec figur. Ale Polska postanowila swiat uratowac BEZ RZYMU. I wiecie tylko nie rozumiem po co wam byl ten papiez. Dobry biznes sie dowiem. A no to tyle rozumiem i koniec. I tak sie da zrozumiec te wasze sprzataczki.I czy dojdzie do koralika polskiego po 3 pokoleniach klonow zielonoswiatkowych. Wiecie to jest mysl, ale CO ZIELONY SWIATEK ROBI W KK. On moze trzymac z ksiedzem katolickim - jak najbardziej. Ale zbor swoj. I on wazniejszy jest ode mnie?No prosze bardzo, ale renta nie jest za wartosci Zielonych Swiatkow czy paczka. Nie ma i koniec. A wiecie to nie jest grupa, ktora zaczela sie z Biblia w reku . Wrecz przeciwnie. I czy tacy byli Indianie? O co chodzilo Indianom a o co Zielonym Swiatkom? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Powiem wam jeszcze jak ona ze mna przegrala ta kobieta. Ze mna? I tyle. Ona przegrala tak, ze wiecie ona byla tym w zyciu czego ja uniknelam byc moze??? dzieki netowi, ale zadaniem czlowieka, a najbardziej filologa jest ODKRYWAC SWOJE UCZUCIA i POSTAWY ludzkie i nieludzkie. No to nienawisc miala ona ale oprocz tego jeszcze szyderstwo. I zniknela. Celem jej zycia jesli nie nienawisc to bylo szyderstwo i po prostu zycie samo w sobie. I ze mnie sie smiala. Ale z czego? Ze wszyscy mnie tak oklamali to ona ze mnie szydzila? I wiecie tacy jak ona rozwalajac Polske zeby nie byli dobrzy poprawiaja ja zeby byl koralik.No to ja rozumiem kazdy Zielony Swiatek w Polsce w polu zapierdalaka. Nie - kal i mocz i znowu wszystkie prace lepsze. No wiecie co. Niezli sa. No to ja renta ze tego nie wiedzialam. Niezla ideologia WILK W OWCZYCH SKORACH - ograne SWINIA W FETYSZU tak? I tyle. I byle nie SWINIA W FETYSZU - co to jest? Wilk szlachetne zwierze i wiecie NO po co ta owcza skora? I tyle.PO CO? i koniec. GDZIEJEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość -ytrynka
bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx - hmm a moglabys tak w jednym zdaniu okreslic o co Ci chodzi? Bo ten belkot jest nie do odczytania/zrozumienia!

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZIE jEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 cdn.

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie Zielone Swiatki dla mnie w KORFANTYM bo lece Korfantym to oni BEZ KK maja tam 1%racji. Bo wiecie kto byl zly dla Korfantego. Panstwo - panstwo polskie. Mial pass USA i zostal mu wyjazd a ze siedzial tu na Londyn no to taki koniec. I ON JEST TYM PANSTWEM albo Pilsudzki. Wielkie nazwisko. No to on tyle ile. A Pilsudzki wodz. No i wiecie - bez KK 1% racji a z KK zero procent racji. Co tam robia? Pierdza o niczym - kasuja i co dalej? I tyle. I kasuja nazwisko. A Pilsudzki? Tez nie nazwisko? No to wiecie jak to sobie leca panstwem wiecie skoro wala fenol we wszystko Pilsudzkim. A Pilsudzki to jest panstwo. No i jeszcze robia za ELITE KK wspolczesnego , ktory rozumiem jest wyznania Zielono Swiatkowego. No to wiecie niech zrezygnuje ze sw. Franciszka. Ruszyl na Rzym - nie musi. No to z Brygidy - bo sa nia ratowani. I tyle starczy i nie maja Rzymu w OGOLE Z ANI JEDNEJ FIGURY - a jedna byla,nie? No to nie maja jej, nie maja Rzymu i o czym oni pierdza? Nie wiem. Wybaczcie. Rozumiecie cos z tego? Oni wierza w to co zjedza - wysraja wysikaja. A jak sie to ma do ICH WIZJI PANSTWA. Jak sie to ma? No moim zdaniem nie za bardzo. Bo to bylo DZIECKO KSIEDZA a teraz obiad z wartosciami? No coz... no wiecie moje zycie tego dowodzi ze tak to wyglada i nikt sie nie liczy z dziecmi ksiezy. Ale dalej je robia i sa dobrymi ojcami. No ale co? To jest to samo panstwo co do 1920 roku? Nie wiem.Ja watpie. A niby czemu nie? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość fdfd7887
bez sensu

No rodowody z renty mam - figure mam. Poczta moge ja dostac i tak sie to powinno skonczyc. A nie no to znikniecia zostaja bo jak KK w sadzie -ksiadz katolicki udowodni mi moi drodzy panstwo ze on jest katolikiem. A ja wylecialam z pracy, nie mam srodkow do zycia bo NIE MAM POWOLANIA. Tak mi powiedziano w sadzie. Czy sie tym przejelam. Bylam sklonna odejsc ze szkoly. Dano mnie do Mickiewicza - po co? Ograc Kochanowskiego chyba bo to tu mial byc Kochanowski - ja uwazam, zeby koralik nie poszedl. Pytano czy ochrzczona - papier. Olali mnie. Zaocznie znowu wyrok smierci za doktorat. No to tego nie wiedzialam oczywiscie bo po roku na doktoracie mnie nie ma. Zaczelam bo mi nic nie pasowalo TAKA SZKOLA bym powiedziala czyli Pilsudski i bym poszla i ....co wiecej bym osiagnela? To samo. jedna rozwalka bo co? I tyle :( No i wiecie szkoly dokladnie nie rozumialam, ale to jeszcze nic - JA DOKLADNIE NIE ROZUMIALAM PO PROSTU tego zasranego Korfantego i figury na Rzym. I wiecie chodzac do DA ja te figure mialam miec i mialam no ale co... i tyle. I tyle zostalo. I na kosciol mi mieli -no to olac ale na KK w Polsce. O to by mi cos dalo chociaz wiecie....no to 2 figury i spierdalaj jak mnie nie chcieli i bym poszla - choc ta pierwsza figura - na RZYM. No doslownie na Rzym, ale takie skierowanie i cos bym zrozumiala wiecie. Wartosci. A tak? Spierdalaj bo co? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie - postanowilam wam napisac wiersz zeby sobie ograc znikniecie pewnej pani Zielonego Swiatka wiecie. No to juz pomijajac jej pustelnie i tak dalej to ona np. taki wiersz bym jej poslala jak ten co tu kiedys pisalam i ona W SMIECH. No to wiecie - co z niej za czlowiek. Pracownica swietlicy. Nie wiem jakiej. No to trudne dzieci. Moze jakiemus daj taki wierszyk - moze nie to, co ona robila z tymi dziecmi na tej swietlicy. Daj temu dziecku jakies wartosci ,powiedz ze W TRUDZIE sie zdobywa wartosci, ze zycie to WYSILEK. No wiecie - takie cos. I no to wiecie wiersz - lepszy gorszy. Chodzi mi o wartosci i tyle. Na zycie. Co robic? No i ona mnie wysmiala z tym wierszem i postanowila przejac moja rente. Sluchajcie czy to w ogole byl WILK? SWINIA W FETYSZU. Przykro mi. NA WILKA TRZEBA ZASLUZYC. Wilk poluje az sie naje. Co ona chciala zrobic z ta moja renta? I takie jak ona? Wysadzic sie w luft? No to jej szatan pomogl. No wiecie co - JEDEN SKANDAL. A oto moj wiersz: NAJTRUDNIEJ Tchnąc smutkiem sinym przez życia deszcze najłatwiej Zaporę marzeń wniesioną z trudem na rwącej rzece zerwac bemyślnie Przemoczyć stopy w nieszczęsciach zdareń Utracić spokój wsród wielkiej burzy Zanurzyć się po pas po szyję w moczarach błędów I nie dopuścić myśli o słońcu za horyzontem wody najłatwiej Nadzieję wzbudzić w placzącym sercu natrudniej GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ja wam to wiecie wytlumacze dlatego ja takcenie ten wiersz choc moze wiecie nie jest to cenny wiersz. Ale ja wam to wytlumacze. Ale za chwile. Cdn. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Bezdomny i bezrobotny Poeta
Barbaro bez renty, powiedzże, jaka to osoba zniknęła, kto dokładnie i dlaczego?

Witaj bezdomny i bezrobotny poeto, kradna mi swinie rente i znikaja. Znaczy ona nie kradla ta osoba, ale sie zmawiala tu z ta Miroslawa jebnieta w leb i inne czesci ciala i takimi jak ona i tyle. I wiesz -no co wiecej napisac? Czekam na te rente - wszyscy mi ja probuja ukrasc a jakim prawem?No jakim prawem? To jest paczka na znikniecie.Nie beda oddawac beda znikac. Dalej wiesz - ja chcialam cos robic - od dziadkow z roslinami. Nie .No to nie - no ale z czegos musze zyc. Ja przeciez NORMALNIE OKRADAM te Bone jak dla mnie - no i co dalej robic i tyle. Ja chce te rente - mieszkanie se musze znalezc , wyniesc sie i tyle. A Zielone Swiatki mi powiedza ze wilki poluja no to kurwa mac niech poluja. Co to jest polowanie? Na kase? Bona i Mengele moi rodzice w Polsce pracowali w wilkach no to oni JEDZENIE i tyle. I takie powinny byc Zielone Swiatki PACZKA Z JEDZENIEM - to takie to siakie to owakie - i to moga polowac - czy jest to czy tamto. A na cudze renty? Co wy sobie wszyscy nie myslicie? A wiesz i na uczelni i wpracy I WDOMU??? w BUDYNKU potraktowano mnie OBRZYDLIWIE , oklamano. Tylko wiesz - jesli nie szkola to co - biznesy mi zniszczono - znaczy na magazyn mialam swoj rodowod ale to takie nie za bardzo - tu sa rodowody na panstwo. Koralik mi zniszczyli.No zostawala tylko szkola i wiesz w 2000 roku nie bylo tak jak teraz. Janie wiedzialam, ze na ODCINEK ODNOZA OWADA mnie przyjmuja, cygania wiesz - ja tego nie wiedzialam i tyle. I nie wygraja ze mna bo tak mam Pilsudskiego. Kto ogral te szkole jak miala leciec to nie wiem - chory na leb byl. Ja wiesz wiem jak leciala bitwa warszawska - no Rydz Smigly sie do konca nie orientuje ale byla 3 armia i wiesz - szkole ogral KK i kazal isc nad Wisle mu chyba on i tyle. I wiesz no jaki on byl ten Pilsudski ze tak sie to skonczylo? No i ja musze tak leciec bo przeze mnie??? w PILSUDSKIM maz zone fenolem zabil i dziecko i by bylo na mnie. A chyba wiesz - on Zielony Swiatek, a ona leciala panstwem i patronem. To nie wilkolak, ze nie chciala otworzyc hurtowni lekow to po POZNYM porodzie wiesz ja ciachnal. Typowe zachowanie Zielonego Swiatka i wiesz ona nie rozumiala ze on tylko z hurtownia lekow sie ozenil. Dzieci sama nie wiedziala zajsc czy nie. Kiedy oni sie poznali i tak dalej to ja nie wiem. Zeby sie nie okazalo ze byl nagabany przez sprzataczki -jakas tam z wyzszej rodziny, nie wydana.Nie umiala zajsc - moze sie miala rozwiesc? Nie wiem. Jestem w szoku. I tak sie wiesz Kevin powiesil w Katach a bedzie ze wladza cos tam cos tam - nie - manipulacja MNIE, ze mam dalej siedziec w szkole. No i wiesz ta nauczycielka jest PRZERAZAJACO wysoko wyciagana ze w sumie jej wiara to PILSUDSKI - ze to trzeba miec. A ten maz to on chcial zeby sie wyniosla bo to taka szkola tam jest DO WYBURZENIA. To jest historia Katowic. I ja to pisze zeby afery nie bylo. Bo poszedl rektor PI RAZY OKO w tym samym czasie wszystko i zniknelo ok 40 osob - pracownikow obslugi wiesz uczelni slaskiej no i jeszcze WIELKA MILOSC - taka Bogusia i Zenek powiesili sie w Piotra i Pawla - rok po roku jeden po drugim zmanipulowani na filologow - jeden i drugi na dziennych bez rodzicow. Takze wiesz - takie towarzycho na mnie. Co tam naplota to bez znaczenia bo ja lece tak ze HISTORIA ZIELONYCH SWIATKOW sa to znikniecia a Indianie zamiast UCIEKAC - tyle im zostalo z ich dobrocia to sie zaczeli SMIAC Z TEGO. Kto wie czy ich nie rozrywalo. Moze w oczach wybuchali na kawalki? Nie wiem. Skad jest jedzenie bomby atomowej. Skad to jest? Takie rzeczy to sa. A Indianie wiesz w latach 50 tych ubieglego wieku to oni sie wysadzali materialami wybuchowymi a pozniej GRUPAMI ZNIKALI i tyle. Takie rzeczy sie dzialy i ja sie nie dam. I chyba juz nikogo nie ma. Jeszcze moze w latach 80 tych jakies niedobitki - zeszlego wieku i co teraz? Dzis? No jeszcze ok 1000 Indian samobojstwo zbiorowe w roku 1978 w USA , wczesniej w Londynie. Takie cos. To juz nic nie robili wtedy jak ja i tyle. Takie rzeczy. Czy to jest smieszne?Nie wiem.I ja sie tak oglupilam w zyciu. INDIANAMI ze sie smiali ze znikniec a ze jest takie cos, taka historia to nie wiedzialam i ZWARIOWALAM jakby z tego bo wszedzie Zielone Swiatki i za to zaraz kara smierci, ale nie umieli mnie capnac bo ja tak naprawde sie nie smialam tylko wiecie tak zostalam jakby ZMANIPULOWANA TYMI INiANAMI smiejacymi sie wsrod Zielonych Swiatkow. Kto wie? Moze wiecie jak zaczeli znikac to sie bali a najpierw sie smiali i skad sie wzielo co robil Chrystus na krzyzu , czy byl kulturalny, Wawrzyniec - skad to sie wzielo?Z takiej historii.Ci poszli w papier na koniec, a ci pelno papierowych wartosci -krzyzy takich siakich. I zawsze POLSKA - ze na odpustach to sprzedaja, Biblii nie maja. Takie cos. I jedna nienawisc do dzis. I tyle. I nie tylko ale to juz moje. No taka historia mi sie w zyciu przydarzyla i tak lece dalej.Bo co mnie obchodzi amazon.de. TYLE.Nic. A teraz do pracy no to ja rozumiem jakby mnie ktos chcial czy sama z tej renty to budka z jedzeniem. Ja tyle rozumiem ze swojej sytuacji. Bo kwiatki mi powiedziano nie - no ja to rozumialabym wiesz nawet z ta renta. Nie to nie i tyle. to nic. No a jedzenie to zawsze mi zostaje. Juz nie z koralika. Po prostu mi pasuje po matce i babci. Moze i z RPA. Ta babcia wiecie zrobila sie na wszystkich Z RPA.Ze ona jest z RPA. I chyba na koniec stwierdzili ze tak? A skad byla nie wiem. Ze pracy nie miala - takie tam rzeczy. Ten kondom na glowie ogrywala zeby po studiach - nie miala pojecia ze to takie studia wielkie - miec co jesc czy moze nie skonczyc w kondomie na glowie za swoje poglady to sie zrobila z RPA i oni ja tak zrobili. Czy mieli racje? No wiecie - to byl sens jej pracy. Tak sie czuje i sami sobie ocencie czy byla z RPA czy nie. I chyba wiecie krytykowala studia, ze kredyt na takie ciu... czy cos tam.Ze chyba w RPA miala studiowac - cos tam takiego no i pozniej sie musiala wydac bo bylo po niej. TAKIE STUDIA. I wszyscy sie powiesili jak poszla bo nic im nie pasowalo i to jest w Londynie dla rodziny krolewskiej i wszystkich koniec jej zycia ze po TAKIEJ SZKOLE ona powiedziala ze chyba w RPA juz bylyby ciekawsze studia i tylko ciagle to RPA i taki koniec moj jak czytacie. BRAK SRODKOW DO ZYCIA MOJ!!! A co ja mialam z nia wspolnego? Bez sensu. TAKA NIENAWISC BEZ KIERUNKU. I tyle.Koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie moze troche sobie jestem winna ale nie duzo. Nie wiem czy jestem z RPA - no cos w tym jest w tym RPAi tyle. Ja juz lece na zawsze Afryka ze wiecie magazyny mieli , wszystko roslo - tasmy zalaczyc - opakowania i dawaj. Oni mieli wymyslic PRZECHOWYWANIE wiecie . Ze rosnie , przechowujesz i sprzedajesz? Ale po co? I tyle. Kasy nie umieli wymyslic, a czemu?Nie uznawali Chin i papieru wiecie. No i ta kasa za jedzenie nie umiala do nich trafic i taki koniec. No wiecie nie szanowac Chin to sie przeliczyli i to jest BARDZO SMUTNA HISTORIA bo bardzo duzo racji mieli. No i wiecie phi - dzis nie ma szans z Chinami i tyle. A w sumie za co ich szanowac? Oni uwazali papier. I tyle. No coz... takie rzeczy. Sami sobie dopowiedzcie reszte i finito. Tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

What the fuck? No where is my rent? Ja nie jestem z Afryki ze nienawidze Chin ze papier wynalezli. Paczka jest moja i koniec. Nie wiem skad jestem, ale nie nienawidze Chin za to ze wynalezli papier i tyle. Ktory mozna zjesc sie dowiem. No ale w paczce sa rodowody i figury - to tez jest do jedzenia? A paczka jest zniknieta. Na znikniecie. To jest jedna wartosc i tyle. Co jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Mirosława Sz.
Your rent is unavailable

No zobaczcie jaka ta Miroslawa Sz. jest. JA TEJ BABY PO PROSTU NIENAWIDZE!!! Spierdolila mi cale zycie ale to sie zdarza NIESTETY!!! Takie ono jest.Ale mam rente - srodki do zycia i wiecie ja ja chce i tyle. JAKIM PRAWEM ONA MI JA PRZETRZYMUJE.To jest nielegalne. Na paczce jest adres i sa dane - to sa wartosci i koniec KTORE ONA ZEZERA i jej kolezanki. Moze jakbym sie tak przyjela do pracy w 2000 roku wiecie to bym tak nie skonczyla i nie dam jej sie. Ja rozumiem, ze zycie jest krzyzem ale bez przesady TO SIE GO BIERZE NA RAMIONA i sie idzie z nim. I wiecie ja nie wroce do szkoly - nie dlatego ze jestem LENIWA co sie insynuuje. NIESTETY NIE. Ja nie wroce bo szkola w Polsce nie ma sensu i tyle. To jest PRANIE PIENIEDZY. Dopoki byly rodowody to cos znaczyliscie i mieliscie PELNI OPTYMIZMU ruszyc do USA i zniszczyc brygidki na przyklad czy byc tam wyzej? Nie wiem. Dac im Rzym? Trzebaby bylo pomyslec co te rodowody byly warte. No duzo byly warte. Po brygidkach czy by cos z nich zostalo? Tak odcięte wiecie one naprawde cos znaczyly - zeby nie bylo tragedii ludzkich jak moja mojego dziadka gdy ktos jest poodawany na wszystkie odchody swiata i co ma robic z banda kanalii i tyle. Takie rzeczy.I tyle. i powiem wam ona miala po prostu wyslac pisma, ze to nie jest szczesliwa rodzina. Bynajmniej. I to wszystko. No ona wziela za mnie odpowiedzialnosc w tej wsi zapisujac mnie do szkoly. Zgadzajac sie na to. JAKIM PRAWEM? Ja nie mialam figur na panstwo. Miala mnie wyrzucic do brygidek lub mialam byc skrytykowana za to,ze zostalam oddana bez krzyza Kevina do Kevina. Ona nie wiedziala wam powie - to nie nalezy sie wtracac w takie rzeczy. Do ojca lub kogokolwiek kto mnie tu przyniosl miala dzwonic ze prosze odebrac albo pisac pisma do Anglii do parlamentu - dziadek zyl, dziadek umarl w 2 klasie SP -ze dziecko nie ma figur na panstwo. Jak zabijaliscie anglistke moja z liceum klasa Stalina to wiedzieliscie co robicie, a tu w SP nie wiedzieliscie co robicie. Amnezje mieliscie? To ja wam powiem co robiliscie i tyle. Wlasnie to czytacie i tyle. I wiecie tak jeszcze wracajac do Zielonych Swiatkow no to wyjechali wiecie po rozwaleniu calego Londynu, wojnie domowej , no i Indianie mowili- nie macie wartosci? To jedzcie ito sa wasze wartosci. I mieli sie wziac do roboty i se sadzic jedzenie i tak zyc i do nich dolaczyc. To wiecie oni byli UCZENI, ci tego nie rozumieli i zaczeli wybuchac, znikac - tak jak wczesniej w Europie. I wiecie moje pytanie CZY TO BYLA MISJA RZYMSKA? MISJA RZYMU TO BYLA?Ha i tyle. Oto pytanie. Dlaczego nie i tyle. I sie dowiem - a jednak umiem sie pogodzic z obozem koncentracyjnym Auschwitz. No i NIGDY WIECEJ a gdybym wiedziala wiecej to wisze. Co wy - 20 lat bym nie dozyla. No a teraz paczka jest na znikniecie i pojawienie sie i tyle. I wiecie nie kradnijcie bo poznikacie i tyle. Takie mialam wartosci , przejscia w zyciu i tyle. Ostrzegam bo to jest MOJA RENTA, ze cale zycie bez sensu bo oklamana ze dziecko BIOLOGICZNE a inaczej wisze bo przeklenstwo rodziny BIOLOGICZNEJ to zyje, a adopcyjnej to wisze- takie cos to sie kazdy powiesi. Chyba ze bardzo duzo rozumie i tyle. No wiecie a rodzina moja to nie jest bo np. zeby sie na kogos klonowac to ja tak nie chce. Nie wiedzialam i tyle. A ja bez srodkow do zycia - bez passu USA takze do widzenia, jedno klamstwo -nikt by sie nie dal. Takze ja tylko powiedzialam ze NIE BYLO RODZINY i tyle. I to wszystko. To jest cos strasznego? Iwiecie za to klamstwo koniec bo mialabym dopasowany dom dziecka i wszystko byloby inaczej.Co? No nie wiem co? Wiecie panstwo i tak zle.Ale prace raczej bym miala. Choc ten dom powiem wam -jak ja tu nie chcialam wracac. I mialam racje - nie rozumialam KEVIN - nic nie pasuje i nie rozumialam miejscowosc do wysiedlenia dlatego trzymalam sie Mengele bez sensu bo tego nie rozumialam ale to warte kosza na smieci i tyle. I ta Miroslawa Sz. jak nie odda renty skonczy marnie i mnie to nie obchodzi to nie sa jej pieniadze - tam sa bardzo silne rodowody i niech cos wezmnie i po niej. Ona i tak wiecie dla mnie idzie w lewo ale niech se robi co chce. JAK ZWYKLE. Jeszcze ma blogoslawienstwo Krakowa i KK polskiego na swoje uczynki, ale mojego nie. Moze miec i dyplom papieza, ale mojego nie. Bo np. nie zna sie na adopcjach, ze trzeba nakierowac na rodzinie biologiczna, przynajmniej panstwo, a ona ze mnie zrobilla ONA!! Barbare Radziwilowne. Idiotka i tyle. Zeby to nie wyszlo? Tu tak -tu Kevin ponad Anie Shirley. I co ja mam miec z zycia? Do widzenia i tyle. Renta i koniec. Nie ma rozmowy w ogole. O CZYM? O powieszonych siostrach sie dowiem - skandalistki. No wiecie - rodowody z figury????no z 5tki Pilsudskiego - wiecie to tak nie mialo wygladac to miala byc szkola na matme , biblioteka I GODNY SLASK, a tak? Niestety ale zapladniacie Wisle dzieki KK.I wola to niz porzadne szkoly. Ale ile mialo byc tych szkol? Jakie wy macie cierpienia? I w sumie sama biblioteka wiecie - nic wiecej. A tak? Szymon Wisle zapladnia i to jest lepsze. No to jest lepsze i po co wam ten amazon.de.No wybaczcie jak dla mnie. I to moja pierwsza praca i tak urzadzilam 35 letnia kobiete 5cioma wartosciami matmy Pilsuda.No wiecie... ja sie nie dam i tyle. I jak skonczylam doktorat? Jak mi sie praca skonczyla? Jak skonczylo ze mna wiele osob w takich klamstwach. A wiecie babcia byla czy nie od zalozycieli bankow czy z RPA to ona tak leciala ze to mialo wszystko wplyw. A czemu tak leciala? Wybraniala sie od Polski. Co miala robic? JAK INACZEJ i tyle. Krzyz rodowodowy na 3 skrzydla. Jak miala zyc inaczej i wszyscy na nia, ze nic jej sie nie podobalo. Bo byla z RPA i tyle. I Ania Shirley byla wtym - system rentowo emerytalny stad PRZERAZAJACE KRZYWDY LUDZKIE, a moja najgorsza - wszystkie obesrania i obsikania swiata i tyle. Takie zycie :( GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Jutro kolejny dzien walki zMiroslawa Sz i cala ta PIERDOLONIETA UMYSLOWO WIOCHA o moja paczke z renta. Jest to moj krzyz ktory musze na ramiona wziac i UMIEM - ta paczka wiecie . I tyle. To wszystko. A wiecej nikt tego nie umie i wszystko moje. A dlaczego? Za NAJGORSZE SWINSTWO JAKIE KIEDYKOLWIEK ZROBILY BRYGIDKI CZLOWIEKOWI. I zarowno z nimi jak z ta rodzina jak wami nie musze sie NIGDY KONTAKTOWAC i tyle. To wszystko. Za to ze mnie oddano do lasu w zwierzeta i przetrwalam i tyle. To wszystko. I wiecie czy zalozyciele bankow mieli racje czy nie. GDZIE MOJA RENTA POLSKO TY STALINGRADZIE - TY JOZEFIE STALINIE. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

wiecie jesli NAPRAWDE komus chciecliscie wspolczuc tomieliscie wspolczuc MNIE ze nikt mnie nie oddal do domu malego dziecka bo tak sie nade mna znecali ZE JESZCZE TO!!! Jeszcze ja!!!! Byleby kase przyslali. Taka rodzina. ALE KTO? I tyle. To bylo nierealne. I dlatego renta to moj krzyz teraz i tylko cudem sie uratuje od piekla a wy wspolczujcie Londynczykom olimpiadom , Amerykanom ze nie maja olimpiady i tak dalej. I tyle. A ja sobie ze w domu malego dziecka byloby lepiej chociaz ten parlament brytyjski- gdzie przed nimi uciec. Do RPA i tyle. CDN. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

MIROSLAWA SZ. TO ZERO - oby zniknela z ta moja renta - choc ona nie zniknie. A tak sobie nie zycze tez. Ale ona juz moze zniknac z piciem krwi menstruacyjnej na stala prace bo ograny jest WYLEW wiecie z Dzienniczka Faustyny. Bo to jest ksiazka napisana na ogranie SLASKIEGO WYLEWU. Bo sie dowiem ze Slask ma godnosc - bo do mnie sie spuscic to lepiej do Wisly. No a Faustyna Kowalska jaka ma godnosc? Wylewu Slaskiego? I Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej to byla godnosc WYLEWU SLASKIEGO LUB POLSKIEGO i sie nie smiejcie bo wszystko jest poogrywane, wylaczone - wszystkie koscioly - za poparcie klonow jestescie bez historii A CO WY WIECIE O WIELU RZECZACH I TYLE.I nikt sie nie dal. Lepsze to niz burdel krola Dawida sie dowiem.No niestety w ogole nie macie racji. Po co wam ten krol Dawid to nikt normalny pojecia nie ma no ale se go miejcie tylko wiecie - za krola Dawida to gineli od 1939 do 1945 a wy gdzie wtedy byliscie? Praliscie swoje brudy po cichu? A wy sie w ogole brudziliscie kiedys? Ja nie zauwazylam i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Mirosława Sz.
Możesz ze mną Basienko walczyć ale i tak nigdy ze mną nie wygrasz... a RENTA i tak nie dostaniesz. alles!

Gość Mirosława Sz.
To mój ostatni list, więcej nie będzie! Żegnaj i nie tęsknij za mną i rentą której nigdy na oczy nie zobaczysz! auf wiedersehen!

Dawaj rente zdemoralizowana szmato i koniec. Jedynie was ratuje przed zniknieciami ze macie te swoje rodowodziki po to, ale ja jestem na znikniecie - ta paczka tez.Nie bo ma rodowod - no to co? ale jest nieograny. I to sa wartosci na powieszenie. I wiecie nie zycze sobie kontaktow z normalnymi gownami z dupy. Gowno z dupy sie wysrywa i jest jedno i starczy. A inne gowna z dupy mnie nie obchodza. To wszystko. Albo sie ma zasady albo nie -no i dostane rente i wykurw sie dowiem. prosze bardzo - na 2 dzien mnie nie I NIGDY NIE BYLO ZADNEJ RODZINY - 40 lat nawet sklepu NAWET SZANSY NA SKLEP bo taki wazny dziadek POSRANY POSIKANY PIJANY - taki wazny. I wiecie macie tylko rodowod na picie - jakies tam z rozanca - koralik. Na panstwo nie macie zadnych. Mnie to nie obchodzi jak wy bedziecie znikac. Renta jest moja i koniec - te osoby leca Afryka RPA i maja was w dupie - Matka figura zeby nie bylo ze zlodziei popiera i MORDERCOW - Polakow. A moja byla skad byla a z RPA na wasze wartosci - ona nie rozumiala krzyza z 3 skrzydlami i miala racje. Jakies wyrwane z kontekstu a wszyscy lali ze to z wylania slaskiego i jeszcze ja zgwalcono i tyle z tego. Taki byl kiedys Dzienniczek siostry Faustyny. Ja nie wiem co tam jest prawda? Nic. Wszystko napisali wasi idole porno i tyle. I wiecie Zbigniew Herbert na pewno nie bylo czlowiekiem, ktory wiecie robil takie cos co ksiadz polski - stanal mu, wsadzil i poszedl. Tak sie dziecko zrobil,ale co dalej?I tyle. Wiecie on szanowal wartosci miedzyludzkie - nie spuscic sie - tak mniemam tylko jakies wyzsze wartosci, komunikacja miedzyludzka. Byl poeta. A wy to tak - spusc majty, wsadze ci i rob se co chcesz. No wiecie - a tak jezyk cenicie? Po co wam ten jezyk w takim razie jak cale zycie to rozmazanie - w koncu maz z zona o czyms musi rozmawiac. A nie?Nie wiem!!! ja tego nie rozumiem. Kobieta MUSI miec dziecko czyli np. POLSKA mam meza nie umiem zajsc mam isc do ksiedza. Ta nauczycielka zabita fenolem rozumiem ze zaszla bez sensu miala isc do ksiedza jak sprzataczki i zrobic se dziecko od tylu i pozniej z mezem by miala drugie. Ze kobiety w Polsce tak robia. Takie cos to wiecie jest ponizej godnosci wielu osob. Nie wiem :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie tak sie stalo, ze nie wyszlam za maz. Moze juz zostawmy Herberta - wybraniam sie nim od dziecka na Indianina - co to dziecko nie jest czlowiekiem? I wiecie to tu Janusz Korczak a tu co - ze taki nie byl. Zrobilby dziecko to by sie nim przejal.Ale nie mial. Ale wiecie Polanskiego mieliscie z nim pilnowac i tyle.I wiecie takie cos wam napisze, ze co -no ze ja tego nie popieram co sie w Polsce dzieje. I ta nauczycielka co -nie chciala adoptowac dziecka? Nie - do ksiedza miala isc zrobic, drugie z mezem. Kto wie jak bylo i tyle? No tacy jestescie i tyle. Ze nie miala miec studiow, za wysoko.Kto wie co tam mysleli i ja sie nie dam i tyle. Za swoja krzywde w zyciu tez - kim ta Miroslawa dla mnie jest? Co wy sobie nie myslicie? Moze moglam isc w ksiazki? MUSIALAM isc na biole, trzymac sie Mengele przez nia a ona co - normalna jest? Jakas pizda wydana DZIEKI MOJEMU OJCU BIOLOGICZNEMU na lyzke i widelec -wyssala z niego samochody, on paszportu nawet mi nie przyslal przez nia. On sie do mnie PRZEZ NIA nie przyznal bo wiecie mialy byc listy ze szkoly do parlamentu w Anglii albo do brygidek - co to za dziecko? No i wiecie zebraliby albo nie - ale listy byly to se mieli przeczytac i koniec a tak? I tyle. I koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA I TYlE :(((( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie to bylo NIEREALNE zebym ja BEZ WIEDZY O RENCIE wydala sie na lyzke i widelec.No to zeby mi ukrasc rente. PO pierwsze ja W OGOLE TEGO NIE ROZUMIALAM.Czy takie wydanie sie jest w RPA? Nie wiem. Wiecie mi mowiono ze jest takie cos - kiedys tam pamietam ale do konca tego nie rozumialam. A jak ja chcialam miec 3 dzieci to czy to bylo realne ze ja sie tak wydawac chcialam? Czy to bylo realne?No bo to jest 1 dziecko i tyle. Zeby miec co jesc to sie wydajesz. A dalej co? A slaska rodzina? Mnie to wszystko POZARLO. Oraz DINY -zeby nie wymieniac nazwisk i ta Miroslawa pijaca swoja krew menstruacyjna na stala prace. Nie tylko to - czyny brygidek - wszystko. No i tak ide na rente. Co jeszcze mozna wymyslic? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(