Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co lotto

Impreza rodzinna

Polecane posty

Gość O co lotto

Niedługo w rodzinie partnera szykuje się impreza i z tego co się zapowiada to tylko my i brat partnera nie będziemy zaproszeni.Dziwnie mi z tym

Gość O co lotto
Tłumaczą się,że nie mają pieniędzy.Ale to chyba nie o to chodzi skoro prawdopodobnie robią imprezę na 10 dorosłych plus dzieci.Jeśli 10 się naje to i by plus te 3 osoby też się najadly.Więc nie chodzi o pieniądze.

Moze was nie lubią? Czymś im podpadliście ostatnio? Troche nie ładnie z ich strony, ale chyba jakis powód musza miec

Gość O co lotto
Powód jest.Nie poszliśmy na jedną imprezę na która nas zapraszali.A mój partner nawet nie chciał jechać ich przeprosić.Nie myślałam,że to,aż tak się potoczy.

Nie przejmuj się i tak pewnie lepiej ze nie pojdziecie, u mnie zawsze te rodzinne imprezy to niewypał

Gość O co lotto
Jak dla mnie to ja nie muszę iść,ani utrzymywać kontaktów z rodzina partnera,chodzi mi jedynie o jego stosunki z rodzina.

Widać Tobie zalezy bardziej na jego stosunkach z rodziną niz jemu smamemu

Gość to ,że nie poszliście na jedną
imprezę to żaden powód!!!różne są sytuacje,nie zawsze wszystkim musi pasować np termin albo coś wypaść,nie sądzę żeby to był powód-chyba ,że macie jakieś pokichane zasady w tej rodzinie na pograniczu psychozy

Gość O co lotto
Wiem,że kiedyś z siostra miał dobry kontakt.Teraz to się zmieniło.Chyba właśnie od czasu kiedy mnie poznał.Czuje się trochę jakby winna,chociaż ja nic nie zrobiłam.No i ja mam dobry kontakt z moja rodzina i ciężko mi zrozumieć,że partnera stosunki rodzinne mogą wyglądać zupełnie inaczej. Zresztą sam mówi,że w mojej rodzinie czuje się bardziej w rodzinie niż w swojej rodzinie(mam nadzieję,że zrozumiecie ostatnie zdanie:))

Gość O co lotto
Też mi się wydaje,że jedna impreza to nie powód,ale ludzie są różni i o byle co mogą się narazić.My też nieładnie zachowaliśmy się nie idąc na ta proszoną imprezę.Partner napisał w nocy przed impreza,że nas nie będzie.Oni miejsce dla nas zarezerwowali,zapłacili,a my nie przyszliśmy.

Gość to ,że nie poszliście na jedną
są różne "rodzinki",niektórym to w całości by przydała się psychoterapia,możliwe ,że mają swoje idiotyzmy ,które i tak nie warto zrozumieć bo się nie da,możliwe ,że się uprzedzają -pytanie tylko jak do tego podchodzi twój partner,bo całego świata nie zmienisz

Gość O co lotto
Głupio mu było,że nie poszedł na ta proszoną imprezę.Czasem zapraszamy kogoś z jego rodziny,każdy zawsze ma jakąś wymówke i nie przychodzi,nie odzywa się.Czasem po czasie dowiadujemy się,że jego rodzice byli u nas w mieście odwiedzić siostrę,A do nas nawet nie zadzwonią,że są w mieście,wtedy byśmy nawet mogli dojechać do np siostry i się spotkać.Partner mówi,że on nikogo o nic nie będzie się prosił.

Gość O co lotto
sam nie wiem , może dlatego ze widzieli mnie ostatnio jak plułem do zupy na ostatniej imprezie rodzinnej i dlatego sie boją , hmm sam nie wiem

Gość O co lotto
Podszyw.A nawet jeśli bym pluła do zupy to chyba nie jest powód,żeby nie zapraszać.Wiem,że w0niektórych rodzinach zapraszają ludzi których nawet nie lubią bo wypada.A tu takie cos.Mogli chociaż cos lepszego wymyślić niż brak pieniędzy.