Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieJakFilmm

on chce zostawić swoją żone .....

Polecane posty

Gość ZycieJakFilmm

spotykamy sie od 2 miesiecy... wyszło jak wyszlo.. byl raz potem kolejny... nie bede sie usprawiedliwiac.. napisałam mu ze nie mozemy sie więcej spotykac " ze nie chce byc tą drugą" on mi napisał ze zastanawia sie nad tym czy nie odejsc od zony... ale nie chodzi tu o mnie tylko.. oni ciagle sie kłocą , jest z nią nieszczęsliwy.. nie mają dzieci.. są młodzi, dopiero rok po małzenstwie.. powiedzialam mu ze on musi sam zadecydowac, ze sam musi wiedziec czy chce z nia byc czy nie.. ja nie chce byc powodem rozbijania związku.. pisał mi ze załuje ze sie ozenil , ze był za mlody na to itp. ja nawet nie wiem czy chciałabym z nim byc w stałym związku.. ciagnie mnie do niego , ale poki co zadnego głebokiego uczcia z mojej strony do niego nie ma... po drugie przeraza mnie mysl ze nie moglabym wziąc slubu koscielnego.. :( opinia całej rodziny.. juz widze gadanie i plotki... ktos byl w takiej sytuacji??

Gość Pawelolsztyn
może jakiś inny pustak. mało wolnych facetów ? koleś chce zamoczyć gdzie indziej i wciska kity proste i logiczne, a później kopnie cie w dupe i lamenty będą "że miało być tak pięknie", skoro teraz robi rogi dla żony, to myślisz, że dla ciebie będzie wyjątkiem? też nie ma do ciebie szacunku, skoro widzi, że nie masz oporów przed tym, że jednego dnia ma ciebie, drugiego swoją żonę