Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mójwymarzony

Tesknice za byłymi ??

Polecane posty

Gość mójwymarzony

Hej, mam pytanie mój facet był 5 lat z dziewczyna to byla jego pierwsza milosc, jak sie nimi trzymalam to wygladali na szczesliwych ale z czasem klocili sie i bardzo oddalali od siebie on ogladal sie za innymi ona tez nie byla dluzna az ona zerwala on przez kilka miesiecy rozpaczal blagal zeby wrocila ale ona ma koggos innego i jest w szczesliwym narzeczenstwie juz. My teraz jestesmy razem ponad rok i on podobno juz nie mysli o Niej jak o powrocie tylko czy dobrze u niej itd jak myslicie czy porownuje mnie z Nią?? Podobno nigdy nie byl z nikim takis zczesliwy jestesmy przyjaciolmi od wielu lat zawsze meidzy nami byla chemia i nie moge powiedziec na niego zlego slowa, okazuje mi uczuci ai zawsze jest nam wspaniale ale przechodza m nie mysli ze on za nia teskni ze moze pisze i strasznie martwie sie i zadreczam tym wszystkim jak to u Was bylo ? wrocilibyscie od bylych? majcac udany i szczesliwy zwiazek?? prosze o szczere odpowiedzi.

Faceci rozpamiętują swoje pierwsze miłości... Zawsze pozostanie jakiś sentyment, co nie oznacza, że chcieliby do nich wrócić, ale wiem z doświadczenia (jestem jednak tą ''złą'' stroną), że gdyby ta pierwsza miłość chciała ich ugiąć, sprowokować to daliby się. Ja do byłych bym nie wróciła. Dla mnie zerwanie oznacza zamknięcie rozdziału.

Gość Karina Sasina
mając udany i szcześliwy związek ani się myśli o wracaniu do byłych! chyba ze czegoś w obecnym związku brakuje, to wtedy tak! w każdym razie jak sobie przypomnie wady byłego i sposób w jaki mnie zostawił od razu trzeźwieje!

Karina, ale dziewczyna pisze, że chłopak był szczęśliwy w poprzednim związku, to laska go rzuciła. W takiej sytuacji wydaje mi się, że chłopak czasem rozpamiętuje, wspomina, a że jest z autorką szczęśliwy... To nic nie zmienia. Pewnie jakby tamta się do niego ładnie uśmiechnęła lub dobrze zbajerowała, rzuciłby ją.