Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44545453534

Ile najlepiej czekać z seksem?

Polecane posty

Gość 44545453534

Z jednej strony można powiedzieć, że jeśli facet zostawia dziewczynę(bo najczęściej to działa w tej konfiguracji) z powodu braku seksu, to znaczy, że na niczym innym mu nie zależało. Z drugiej jednak strony seks to cośnaturalnego w związku, zatem jeśli mężczyzna czeka powiedzmy pół roku, czy rok, to może to stracić dla niego sens. Jaka jest więc dolna i górna granica rozpoczęcia współżycia, jaką Wy tolerujecie?

Gość fggdsgdg
ja czekalem pol roku, warto bylo

Gość Ja ostatnio nie czekałem
jakieś 10 godzin hehehehhe :D:D:D ale warto było, bo wcześniej zjedliśmy dobrą kolację

Gość 44545453534
fggd, a dałbyś radę czekać więcej? Czy to pół roku było w sam raz?

Chyba, jednak zależy Ci na seksie bardziej niż sam myślisz. Dla mnie wszelkie rzeczy związane z seksem są tylko dodatkiem i spokojnie mogło by ich nie być (dużo bardziej zależy mi na tym, bym miał z dziewczyną wspólne zainteresowania). Więc jako takiej górnej granicy nie mam. A co do dolnej, to jak oboje będziecie gotowi, osobiście nie wyobrażam sobie robić tego z dziewczyną z którą byłbym ledwo kilka miesięcy.

nie ma takiej granicy. Z moim facetem, z którym jestem już 10lat czekałam tyle ile kolacja :) Z poprzednikiem prawie cztery miesiące.

Gość 44545453534
Dkkl, ciekawa postawa. Ja jestem kobietą, mam 22 lata i do tej pory miałam jednego faceta. Teraz być może będzie kolejny. I na pewno nie chcę się z tym śpieszyć, bo mi na nim zależy.

to zależy jak ważną częścią związku jest dla kogoś seks. Nie ma nic złego w tym, że komuś na tym zależy. Tylko, że nie można mieć pretensji do kogoś kto jednak chce czekać.

I nie pójdziesz z nim do łózka bo spotykacie sie miesiąc a nie pół roku? Może porpostu trzeba poczekać na ta chwile kiedy oboje poczujecie że tego chcecie a nie odmierzać czas.. Jeśli facetowi będzie zależeć to dasz mu po godzinie i bedziecie miec szcześliwy związek, a drugi będzie rok polował tylko po to żeby zaliczyć.

Gość kozica z wólki
Nie ma reguły jak na wszystko:P znam pary gdzie czekali parę tygodni, m-cy i się rozeszli, a znam, że od łóżka zaczęli i sa ze sobą. Ja poszłam z moim mężem po tygodniu do łóżka, tzn. zamieszkaliśmy razem... wcześniej albo nie szłam wcale, bo nie czułam klimatu i się kończyło albo czekałam. Wszystko to kwestia intuicji, wyczucia itp.

ale myślisz, ze jak się pospieszysz to Cię zostawi? Czy o co chodzi? Nie ma czegoś takiego jak granice kiedy "można" a kiedy za wczesnie/za późno. Sama powinnaś zobaczyć jak się Wasz zwiazek będzie rozwijał- seks powinien być czymś naturalnym, a nie obmyślonym w dacie :)

Gość 44545453534
Jeszcze mam takie jedno pytanie, bardziej intymne. Nie wiem, czy się tam golić przed współżyciem albo zostawić naturalne owłosienie? Nigdy się tam nie goliłam i jest mi wygodnie, ale nie chcę odstraszyć potencjalnego samca.

Gość kozica z wólki
Mariika:) Święte słowa, znałam i takie przypadki:)

Gość czyżby?
mój czekał 4 lata :)

przytnij je może chociaż. To się robi samo, czujesz ze to już i idziesz na całośc, a jelsi masz jakieś wątpliwości to znaczy ze trzeba czekac dalej;p

Gość 44545453534
Ale takie bujne owłosienie chyba nie odstraszy mężczyzny? Boję się, że jak przytnę to urosną jeszcze bardziej.

Myśle ze moze ostraszyć. To będziesz przycinać jak Ci będzie odrastac;p

Gość 44545453534
Dwa ostatnie posty do podszywy.

Gość 44545453534
Dlaczego niby? Słyszałam, że mężczyźni lubią naturalne piękno.

Gość czyżby?
no na ogol faceci chyba nie lubia buszu :D zwlaszcza za 1wszym razem :P

Coś czuje, że to podszyw:P Nagle przejście z "ile lat czekać", do golenia się na zapas jakby z dnia na dzień coś niespodziewanie "wpadło"?

Gość czyżby?
ja tam zawsze sie gole i jest dobrze, moj mezczyzna nie narzeka :P

Gość 44545453534
A jak sprawdzić czy to TEN mężczyzna? Stosunek bardzo boli?

Gość 44545453534
A jak będę krzyczeć? Mężczyźni to lubią?

autorko! krzycz wij się niczym wąż BOA! I koniecznie anal ! głupota dzisiejszej młodzieży nie zna granic!