Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44545453534

Ile najlepiej czekać z seksem?

Polecane posty

Gość Czerwony-Tulipan
Mów co chcesz ale tym się mężczyźni różnią od kobiet, że dla kobiet najważniejsza jest bliskość emocjonalna a dla mężczyzny fizyczna. Nie mamy tak rozbudowanego instynktu emocjonalnego jak wy ale to nie znaczy, że nie chcemy z wami przeżywać tej bliskośći. My po prostu inaczej ją okazujemy... Dopóki będziesz patrzyła na związek kobiecymi oczami i kobiecymi potrzebami związek z mężczyzną Ci po prostu nie wypali. Potem takie jak Ty zachodzą w głowę "dlaczego mnie zostawił"

Oczywiście że takie rzeczy o jakich mówisz też sie licza nie tylko sex, ale to musi wszytsko ze soba współgrać, jesli jedna płaszczyzna lezy, polegna i inne

Gość Czerwony-Tulipan
Dlatego uważam, że jeżeli kobieta ma niskie libido a mężczyzna wysokie to ten związek nie ma absolutnie szan powodzenia (chyba, że będzie do obiadu dolewać brom - podobno za komuny dolewali to żołnierzom, żeby im się nie chciało) Sex jest uzupełnieniem związku a nie jego wypadową...brak sexu = brak uzupełnienia proste

Gość fdvd
Generalnie tak jak mówi Mariiika kobieta ma się oddawać najlepiej od razu a nie jakieś bawienie się w kotka i myszkę najlepiej na 1 spotkaniu.

hahahahah ja nic takiego nie powiedziałam, że kobieta ma się oddawać od razu najlepiej na pierwszym spotkaniu

Gość Czerwony-Tulipan
Z tym oddawaniem od razu to bym nie szalał. Lubimy się starać o dziewczynę a jak ona oddaje nam się od razu to możemy to postrzegać (aczkolwiek niekoniecznie), że może tak z każdym innym facetem, który jej zawróci w głowie. 3 randka jak wytworzy się odpowiednie napięcie między nimi uważam za odpowiedni moment (na pewno nie dłużej niż miesiąc)

Wszytsko zalezy jak często się spotykacie. Jakie to sa spotkania. Ale ja mam takie samo zdanie jak tulipan

Gość yuiut
Ja bym dłużej niż tydzień nie czekał. Od razu bym pannie podziękował.

Gość Czerwony-Tulipan
No wiem... iten raz w tygodniu nigdy mi nie wypalił, żeby się z kimś związać. Były to związki na odległość i było cholernie ciężko...

Gość tarzan z jungli
Kobieta powinna rozkładać nogi na pierwszym spotkaniu bym wiedział czy warta zachodu w ogóle.

e tam niektórzy dużo pracuja i nie mają czasu sie spotykac cześciej a na początku raz w tygodniu jest ok, a kiedy zaczynają sie wspólne noce obiady itp to wiadomo ze jest to cześciej