Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44545453534

Ile najlepiej czekać z seksem?

Polecane posty

Gość fggdsgdg
mysle ze z rok bym poczekal moze poltora, pozniej zwiazek by zaczal usychac

Gość 44545453534
Wstydzę się trochę. Jak uzna mnie za idiotkę?

Gość Dominator Zdobywca
Ja nie czekam dłużej niż tydzień. Jak się dziewczyna nie odda to biorę następną.

Gość Dominator Zdobywca
Nie ważne, że potwór-ważne, że ma otwór.

Gość fggdsgdg
nie zwiazalbym sie na dluzej z taka kobieta co by mi dala po tygodniu lub dwoch, nie wiadomo czy taka zmienia sobie chlopaka co 2 tyg ma innego

Gość maślanka28
wiecie co? ja to mam problem taki - spotykam sie z facetem pół roku i on niby twierdzi ze za mna szaleje ale uprawialismy sex 2 razy..... raz leżałam u niego na łóżku w bieliźnie a on nic, oglądał samochody na allegro. Potem tłumaczył że sex nie jest dla niego najważniejszy - ....nie chce z nim sie rozstawac ale dla niego moje fantazje są dziwne i wyuzdane.... nie wiem dlaczego on taki jest....

Gość fggdsgdg
maslanka tobie tylko na seksie zalezy

Kryptopedał? KAżdy normalny facet chce się pieprzyć i to na potęge na początku związku

Gość maślanka28
moze to jest spowodowane tym, że ostatnio troche przytyłam, ale bardzo mało, 9 kg... Pragne seksu, a on mi go odmawia...

Gość njhgvf
Mariiika Kryptopedał? KAżdy normalny facet chce się pieprzyć i to na potęge na początku związku Czyli ruchacz to normalny facet. a porządny mężczyzna szanujący kobietę to jakiś psychicznie chory błąd natury.

Gość Czerwony-Tulipan
Do łóżka idziesz wtedy, kiedy masz na to ochotę. Kiedy czujesz zaufanie do partnera i kiedy czujesz, że jemu zależy na czymś więcej (no chyba, że Tobie zależy na szybkim numerku). Jeżeli masz naście lat to w sumie możesz czekać x miesięcy. Ja mam lat 32 i ludzi w moim wieku cechuje (w większości ) wyższa dojżałość emocjonalna a co za tym idzie inne podejście do tych spraw. Osobiście nie wyobrażam sobie poznać kobiety dojżałej emocjonalnie, która będzie się ze mną bawiła w odwlekanie pójścia do łóżka na kilka miesięcy. Sorry ale dla kogoś takiego jak ja, który stawia sobie za cel jak najbardziej zbliżyć się do kobiety (fizycznie i emocjonalnie) odwlekanie tego w czasie po prostu chamuje tą więź. Chodziłem kiedyś z dziewczą co odwlekała to ponad miesiąc ( i pewnie odwlekałaby to kolejny) i mimo, że nie zamierzałem jej rzucić i chciałem z nią stworzyć związek to ciągle miałem tą świadomość, że ona mi nie ufa i traktuje mnie na dystans. Zerwalem z nią a ona błędnie założyła, że to dlatego, że mi się nie oddała. Bzdura - to dlatego, że po miesiącu starań i biegania za nią uznała, że nie jestem godny zaufania. Tyle!!! Każdy związek powinien się rodzić na poziomie emocjonalnym a nie manipulatorsko-kombinatorskim nie pójde z nim do łóżka bo mnie rzuci. Pewnie, że może rzucić ale to tylko potwierdzi jego niedojżałość. Z moją zoną przespałem się po 3 randce. Od razu się na mnie poznała, ale nie chciała zbyt szybko dać mi tego do zrozumienia:-)

Gość maślanka28
podszyw

No skoro jets zkobieta tyle czasu a uprawią z nią sex 2 razy.... to chyba coś z nim nie tak. Ruchacz to taki co rucha wszytsko co się rusza a tu mówimy o normalnym współżyciu w zwiążku

Czerwony tulipan dobrze mówisz, ludzie dorośli podchodza do tego inaczej niz młodzież i jakieś zabawy.

Gość maślanka28
czy dla faceta np przebieranki za służącą czy pielęgniarkę są rozpustne i dziwne??? mój poprzedni facet szalał na tym punkcie. Uwielbiam zaskakiwac w łóżku i odkrywac coś nowego z moim partnerem ale on musi tego chciac - a nie uważac sex za jakąś karę czy coś

Gość maślanka28
dodam ze mój chłopak jest 5 lat młodszy..... może go to stresuje i hamuje? może sie mnie boi???

przy 3 sexie to troche dziwne najpierw może trzeba sie troche sexualnie poznać? Ale jak jak on wcale nie chce

Gość Czerwony-Tulipan
"czy dla faceta np przebieranki za służącą czy pielęgniarkę są rozpustne i dziwne??? mój poprzedni facet szalał na tym punkcie. " - pewnie, że uwielbiają. Krótka spódniczka, pończoszki i szpileczki wszystko w stylu pokojówki: cholera na sam widok bym się zlał :-p Uwielbiam zaskakiwac w łóżku i odkrywac coś nowego z moim partnerem ale on musi tego chciac - a nie uważac sex za jakąś karę czy co - sorry albo kolesia nie kręcisz, albo sex z Tobą go nie rajcuje albo ma wyjątkowo niskie libido. Czarno to widze....

@Czerwony-Tulipan Mówisz o dojrzałości, a piszesz takie rzeczy jak: "Osobiście nie wyobrażam sobie poznać kobiety dojżałej emocjonalnie, która będzie się ze mną bawiła w odwlekanie pójścia do łóżka na kilka miesięcy." Czyli przejawem Twojej dojrzałości jest nie branie pod uwagę, że może nie być gotowa lub nie mieć ochoty na seks? Jeśli okaże, się że seksem w ogóle nie jest zainteresowana (ani teraz ani nigdy), to rzucenie jej będzie kolejnym przejawem dojrzałości? "Bzdura - to dlatego, że po miesiącu starań i biegania za nią uznała, że nie jestem godny zaufania. Tyle!!! " Czyli uważasz, że zaufanie zdobywa się staraniem i bieganiem? Wyobrażam sobie złodzieja który mówi "przez 2 tygodnie byłem taki miły, czemu jeszcze nie dał/dała mi hasła do swojego konta bankowego?"

Ma prawo rzucic kobieta która nie jest zainteresowana sexem, bo ich libido sie różni i się beda męczyc. Na ogół jest tak że ludzie albo spotykają się w celu dalszej znajomości, albo tylko w celu sexu. Uwazam ze 2 dojrzałych ludzi niemusi sobie stawiac bariej kiedy z nim pójde do łozka a kiedy nie. chyba ine ten wiek i nie ten poziom, dorosli ludzie mają swoje potrzeby które zaspokajają i tyle. A nie zabawa w kotka i myszke

@maślanka28 To indywidualne, nie każdego musi kręcić to samo, niektórzy ludzie się przebierają, niektórzy okładają pejczami, a inni tylko ze zgaszonym światłem i po bożemu.

Gość Czerwony-Tulipan
"Jeśli okaże, się że seksem w ogóle nie jest zainteresowana (ani teraz ani nigdy), to rzucenie jej będzie kolejnym przejawem dojrzałości?" Wybacz ale oceniasz sytuację kobiecymi oczami. Meżczyźni kierują się popędem seksualnym. Wygląd a co za tym idzie atrakcyjność seksualna to pierwsza rzecz na jaką zwracamy uwagę. Jeżeli spotykam się z dziewczyną, która nie lubi seksu i traktuje to jako przykry obowiązek to rzucenie jej jest jak najlepszym rozwiązaniem. Im szybciej tym lepiej. Raz trafiłem na taką dziewczyne i jedyne czego żałuję to odwlekanie tego zerwania z nadzieją,, że coś zmienię. Jest żelazna zasada w świecie mężczyzn " jak nie dostanie sexu w domu to dostanie go gdzie indziej" "Czyli uważasz, że zaufanie zdobywa się staraniem i bieganiem? " Byłem szczery przez cały czas z nią i nie dałem żadnego powodu aby mi nie ufać. Po prostu sex stał się jej kartą przetargową a tego bardzo nie lubie "Ma prawo rzucic kobieta która nie jest zainteresowana sexem, bo ich libido sie różni i się beda męczyc." Święta prawda. Podobno w naturze są faceci z niskim libido. Już widzę tych super ogierów i zapładniaczy. Dziewczyna z niskim libido powinna raczej pomysleć o budowaniu życia samej bo normalnego mężczyznę skazuje na nędzne życie w jej towarzystwie

@Mariiika No i tu właśnie pojawiają się priorytety jakie ludzie sobie obierają. Wybieranie instynktownych zachowań jako najwyższy priorytet w życiu nie będzie prze zemnie nazwane dojrzałością. A wiele rzeczy się różni między osobami w związku, dużo ważniejszych i trudniejszych do pogodzenia, a jednak ludzie dają sobie radę (jeśli im na sobie zależy): -są różnego wyznania -jedno jest wegetarianinem -jedno jest złodziejem drugie policjantem:P

Albo szukac mężczyzny z tak niskim libido jak ona. Przecież to się nie da jeśli ktoś chce co drugi dzień a ta druga osoba chce raz w miesiącu.

No a co 30 latka czy 30 latek ma czekać pół roku z współżyciem bo będą sie bawić w kotka i myszke? Tak sie bawić mozna w liceum. Nie nie wiem jednak sexu dobry sexu dla kogoś z w miare wysokim libido jest rzecza bardzo ważna. Ja jestem vege mój facet je mieso. Gotuje mu te mięso normalnie. Jeśli ludzie nie sa w stanie sie dogadać w łóżku to w życiu sie nie dogadają, bo bedą chodzi sfrustrowani, napięci itp.

No a co 30 latka czy 30 latek ma czekać pół roku z współżyciem bo będą sie bawić w kotka i myszke? Tak sie bawić mozna w liceum. Nie nie wiem jednak sexu dobry sexu dla kogoś z w miare wysokim libido jest rzecza bardzo ważna. Ja jestem vege mój facet je mieso. Gotuje mu te mięso normalnie. Jeśli ludzie nie sa w stanie sie dogadać w łóżku to w życiu sie nie dogadają, bo bedą chodzi sfrustrowani, napięci itp.

@Czerwony-Tulipan "Wybacz ale oceniasz sytuację kobiecymi oczami." To musiałem obrać ciekawą perspektywę, biorąc pod uwagę moją płeć:) "Meżczyźni kierują się popędem seksualnym" Dla mnie najwyższym priorytetem jest by być z osobą, w przypadku której mogę być pewny, że jeśli jedno z nas przypadkiem, bądź celowo kogoś zabije, to drugie pomoże ukryć zwłoki. Jeśli porównać życie do gry planszowej, to by było to jak granie dwoma pionkami, gdy inni grają jednym. Więc jak widać wszystko jest indywidualne i niema co generalizować;)