Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi silnej woli

Miałam cwiczyć...

Polecane posty

Gość brak mi silnej woli

... a wyszło jak zwykle 😭 Siedzę od rana przy kompie i się opierniczam. Wpieprzyłam prawie pół chleba, wielki talerz zapiekanki i prawie całą paczkę ciastek, to straszne :(

Gość blnex
Bedziesz gruba i brzydka jeszcze bardziej:D

Gość brak mi silnej woli
nie jestem brzydka, ale schudnąć z 5kg bym mogła 😭

Gość brak mi silnej woli
...dodatkowo męczą mnie gazy i mam trudności z wypróżnianiem się. Teraz otwieram paczkę draży z Biedronki, nie wiem co robić. Jak się zmotywować do wysiłku? :( Nie mieszczę się też w swoje ulubione dzwony :(

Gość brak mi silnej woli
podszywie zrobiłeś mi smaka na draże :(

Gość brak mi silnej woli
co mam zrobić? Nie umiem znaleźć sobie faceta, bo każdego odstrasza mój wielki apetyt i delikatny wąsik na twarzy, który skręca się w spiralę :( Nie wiem czy zgolić ten meszek, ale wtedy naprawdę obrosnę :(

Gość przeczytaj co napisalas
hehehe... uwielbiam czytac takie podszywy- bez wulgaryzmow,ale z nutka humoru ;) super :D Apropo autorki- nie martw sie nie jestes sama! Ja co prawda 5 kg nie moge schudnac,ale tak te 2 jak najbardziej- ale niestety nie potrafie. Siedze przed kompem, z racji pogody (a bo pada, bo za goraco...) nie wychodze na spacery,uwielbiam poprawiac sobie humor słodyczami, a ze ich nie kupuje zeby nie wpieprzac ton slodkiego to jem co mi pod reke podejdzie ;(

bierz sie do roboty!!1 jedz na rowerze,idz na spacery,ogranicz slodycze jedz duzo warzyw i owocow..

Gość brak mi silnej woli
no przyznam, że dzisiaj podszywy dość udane :D no ja w sumie też raczej 3kg niż 5 powinnam zgubić ale co za różnica skoro nie umiem. :( Jak już zacznę ćwiczyć to po tygodniu maksymalnie odpuszczam :o

Gość brak mi silnej woli
ale to nie takie proste, jeszcze bardziej zacznę się pocić i co wtedy? :(

Gość przeczytaj co napisalas
ja ćwiczę od 2 tygodni, ale co z tego skoro wszystko zajadam. Ale doszlam do wniosku,ze OK byłoby fajnie zrzucic te 2 kg,ale skoro w grudniu wszystko co znamy ma sie skonczyc i zmienic to nie bede sie meczyla