Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfrgcv

na co sobie pozwalacie na drugiej randce?

Polecane posty

Gość tuyiuo
Jak ktoś się lubi macać to niech się maca, jak ktoś lubi na pierwszej randce iśc do łóżka to niech idzie :D ja mówię za siebie, dałam się wymacać i nie mam z tym żadnego problemu, a co robią inni - niech robią to co lubią, każdy ma swoje życie, swoje zasady i każdy myśli za siebie.

Gość ja tez mam zdanie...
zajeta "na pierwszej randce zamiast iść do restauracji to idźmy do łóżka" dlaczego mamy sobie odmawiac kolacji w restauracji? przeciez mozna isc najpierw sie zajesc a potem do lozka czyz nie? :D:D:D:D

Gość dfgfghk
:D

Gość ahahahooa
ja jebie! ;D ahah

ok widzę że sami rozwięźli siedzą na tym forum! a z resztą powiem wam tak robicie dobre tło dla takich osób jak ja:) czyli szanujących się!:) dzięki łatwym i głupim laską osoby które sie szanują są wyjątkowe:)

pomylilas szacunek z niedawaniem dupy, po co stawiasz tam znak rownosci? szacunek to jest cos o czym niestety nie masz chyba jeszcze pojecia..

Gość rewersikkk
heheheeeee ja to już na drugiej randce pozwalam se na wszystko , nawet pierdzę podpalam to i jaram się tym doustnie :D

Gość tuyiuo
Zajęta, no oczywiście, wśród tego brudnego, rozwiązłego tłumu jawisz się niczym nieskalany klejnot 🖐️ :D Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy tak bardzo interesują się cudzym życiem, chyba własne mają bardzo nudne. :) Rozumiem, zapytać z ciekawości jak to wygląda u innych ale żeby walczyć o swoją rację i wyzywać ludzi o odmiennych poglądach od dziwek to już lekka przesada.

tuyiuo... każdy ma prawo do swoich poglądów! i ja je tu wyrażam !i tak ja ty masz kurewskie tak ja mam swoje i wcale Cie nie obrażam!

Gość tuyiuo
To, że dałam się pomacać to znaczy, że jestem kurwą? :D

nie nie jesteś oczywiście:) przecież to takie normalne dać się macać osobie z którą spotykamy się aż drugi raz....

Gość tuyiuo
no wiesz, jak dla kogo :D to była udana randka :) i mi i jemu się podobała. I nie uważam, że wyszłam na łatwą.

tuyiuo... no przecież napisałam Ci że to jest całkowicie normalne:):) każdy tak robi:)

Gość tuyiuo
Ach, to zastanawianie się co jest "normalne" a co nie, co wypada, dzięki czemu zyskam szacunek, kiedy wyjdę na łatwą i co sobie ludzie pomyślą... :)

jak czujesz się dobrze z tym co robisz :) każdy jest inny:) NA SZCZĘŚCIE!!!:) i ma prawo do swojego życia:)

Ja dokladnie nie pamietam kiedy poszkismy do lozka... Nasze pierwdze randki byly poznym wieczorem u niego w domu- pamietam do dzis jak siedzielismy do 6 rana przyx swiecach i drinkach ogladajac filmy. Mysle ze tradycyjne randki typu kolacja , kino to cos fajnego. My po slubie juz jestesmy a lubie gdy idziemy wspolnie do kina i na romantyczna kolacje.

Biest... w końcu normalne zdrowe podejście... seks jest cudowny w momencie gdy jest uzupełnieniem fajnej relacji dwojga ludzi...a nie gdy decydujemy się na niego znając tak na prawdę tylko imię drugiej osoby! !:)

Gość Dominator Zdobywca
Lubię takie suki co dają na pierwszym spotkaniu jak tuyiuo :P Nigdy takich kobiet się nie szanuje tylko udajemy miłych dla takich by sobie poruchać. Związki bez zobowiązań myśleliście skąd się wzięły?!

Nasza 1 randka skonczyla sie po imprezie gdzie sie zeszlismy. Owszem byly pocalunki ale nic wiecej. Pojechalam do niego , oddal mi swoja sypialnie hehe. Nie bede klamac , ze pamietam ile dni wytrzymalismy bez sexu ale ok 1o. Spotyklismy sie codziennie u niego. Po tym jak bym sex-zamieszkalismy razem.