Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windows7

windows 7 mam wielki problem pomocy !!

Polecane posty

Gość windows7

zainstalowalam windows 7 a on nie rozpoznaje dwoch kart pamieci. Pokazuje ze te karty sa puste :-( co ja teraz zrobie?

Gość gdje szta
trzeba nie bawic sie samemu tylk isc do informatyka za 50 zł fachowo ci zrobi wszystko

Gość lopae
zrób teraz pierogi :classic_cool:

Gość windows7
dziekeuje za odpowiedzi. siedze i placze caly czas bo nie mam moich dokumentow wyznych i zdjec. nie wiem gdzie to wszystko jest :-(

Gość ja tez mam zdanie...
nie wiem nie umiem pomoc

Gość windows7
kurde co ja teraz zrobie :-(

zapytaj sie na forum komputerowym a nie na kafeterii haha :D tutaj Ci raczej nikt nie odpowie kompetentnie

Czym odczytujesz te karty? Wbudowanym czytnikiem? Jeśli tak, to może trzeba zainstalować/zmienić sterownik do niego.

Gość Van Zann
zrób teraz pranie 🖐️

Gość inzynier serwisowy bann
Informatycy tez tu siedzą :P Nie ma takiej fizycznej możliwości jak opisałaś. Sd ma format fat 32. I nie ma znaczenia jaki windows. Musiałaś sobie sformatować kartę pamięci. Np wkładając do aparatu czy coś Możesz to łatwo przywrócić active file recovery jest najlepszy ale pirat albo płać. Widzę że nie mam na chomiku albo nie widzę. Ale ja tam mam straszny rozpierdol http://chomikuj.pl/homman/ 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

van zann a czy obiecujesz ze po ugotowaniu pierogow i zrobieniu prania karta zacznie dzialac?

Spróbuj przez czytnik pamięci jak masz Bo może nie nie odczytuje ci karty tylko nie wgrałaś sterowników do czytnika pamięci. Bo nie podałaś czy masz czytnik zainstalowany :) Pogmeraj na stronie producenta za sterownikami.

Gość windows7
inzynier serwisowy masz moze skype? musze z toba pogadac. wezcie przstancie sie smiac ze mnie ludzie.

wiedzialam ze wjade na ambicje informatykom! :D

Gość windows7
inzynier ja nic z tego nie rozumiem. moj brat mi to zrobil. problem w tym ze mieszkam w Niemczech i windows mam po niemiecku wiec rozumiem tylko zero z tego co mi mowisz. pisze tylko : karta E - pusta karta F -pusta. ja sie chyba powiesze

inżynier - stara karta może mieć format FAT Ja bym najpierw sprawdził sterowniki, zwłaszcza, że problem powstał po reinstalu windy

hmmmm zważywszy że nia mam klientów z rynku niemieckiego............. No dobra mogę ci przeglądnąć kompa w ramach poszerzenia działań na rynku niemieckim. W stopce masz kontakt. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

a wlozyles te karte po sformatowaniu komputera czy ta karta juz tam byla? bo jesli byla to ja takze cala wykasowales

Niebieskooki baranie każda karta pamieci ma FAT 32 Przecież miałeś to napisane. Nie ma ntfsa na kartach pamięci jedynie na dyskach sd i compact flash.

Gość windows7
inzynier sluchaj ja ci zaplace to nie w tym problem. przedtem mialam windows xp a odkad mam ten windows 7 wszystko poszlo sie jebac. jak chcesz mi przejrzec kompa jak ja jestem w Niemczech. mialam wazne dokumenty na karcie E i normalnie moge sie prawie powiesic bez nich.

Napisz na gg. Za dłużo tłumaczenia jak. Na codzień naprawiam ludziom z USA i australi odległość to nie problem

Gość windows7
ok dzieki musze najpierw zainstalowac gg chyba ze masz skype?

"Niebieskooki baranie każda karta pamieci ma FAT 32" Jak to "ma"? Kartę mozna sformatowac na FAT lub FAT32 (NTFS niektóre). Nie dalej jak tydzień temu formatowałem znajomej kartę na FAT, bo jej stary palmptop nie czytał FAT32. Ale co ja tam wiem :)

FAT to fat 32 ponieważ nie ma fat 16 od x lat. Więc coś kręcisz :) A karty sd sformatowanej jako NTFS nie odczyta ci żadne urządzenie mobilne. Dlatego od przyszłego roku wchodzi nowy sytem plików by móc odczytywać 64GB karty sd na urządzeniach mobilnych. Skype mam ale nie do spraw zawodowych.

Gość windows7
inzynier zaraz napisze do ciebie na gg

Gość windows7
o jejku nie wiem co mam powiedziec :-) naprawde nie liczylam sie z tym ze ktos mi tu pomoze poniewaz jestem z Niemiec i myslalam ze odzyskanie moich danych jest niemozliwe. i jeszcze sie dogadac jesli ja nie potrafie z niemieckiego przetlumaczyc na polski takich fachownych rzeczy... jestem tak bardzo szczesliwa ze istnieja tak bardzo kompetentni i dobrzy ludzie ktorzy potrafia pomoc. wyglada na to, ze wszystkie moje dane odzyskam z powrotem. dziekuje z calego serca Inzynierze :-) bardzo podziwiam takich ludzi dla mnie to Freaks :-) to trzeba lubic to pasja bardzo podziwiam takich mlodych ludzi. respect :-))

Gość windows7
jescze taz dziekuje Inzynierze :-) ❤️