Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterflydoesntfly

PRACA LICENCJACKA

Polecane posty

Gość butterflydoesntfly

witam, nie moge, nie potrafie wziac sie za pisanie pracy licencjackiej..znalazlam oferty w internecie, mowiace o tym ze ktos moze napisac ja za mnie...wiem ze to nieuczciwe ale czas mnie goni a mnie juz szlag trafia. Korzystal z Was kiedys z tego? Blagam o jakies opinie...

Gość no ja naprzyszkła
Ja na przykład bardzo często korzystam z takich ofert. Jedna z moich koleżanek korzystała z usług osoby powyżej się reklamującej i z tego co pamietam to polecała ją.

Gość butterflydoesntfly
dzieki, stresuje mnie to bo nie chcialabym aby to sie w jakis sposob wydalo.

Gość no ja naprzyszkła
Coś ty, nie ma czego sie bac. Bo wiesz, nie kazdy kto sie oglasza potrafi pisać. Dlatego trzeba dobrze szukac, a ta babka jest naprawde zaufana.

Gość butterflydoesntfly
tak naprawde nikomu teraz nie bede do konca w internecie ufac. jak na nia trafilas? bo to dziwny zbieg okolicznosci ze na nia tu trafilas?

Gość orzeszki w czekoladzie
nojanaprzykła to ta sama, która się ogłosiła :P reklamę sobie robi :P nie słysząłam o niej jakoś :D

Gość butterflydoesntfly
wlasnie ciezko komukolwiek tu uwierzyc i nie wiem co mam zrobic;( korzystala jakas osoba kiedys z tego?

Gość no ja naprzyszkła
Moja koleżanka dodała tu ogloszenie kiedyś (dzieki niej wgl na tym forum jestem) No i napisała do niej na maila, pogadały, pogadały i się dogadały. teraz chyba drugi czy trzeci raz bedzie jej pisała jakas prace. Musze do niej zagadać bo nawet sama bym skorzystała.

Gość gedgege
Ja korzystałem. I moi znajomi. Teraz rzadko kto pisze sam. Jestem zadowolony. Nie wiem jak reszta, ale jakoś wszyscy się obronili.

Gość no ja naprzyszkła
Orzeszki- nie slyszałas bo takie pisanie to tajemnica. I wlasnie o to chodzi zeby nikt nie wiedzial a by praca byla dobra. No ale ok, zeby nie bylo podejrzen to nie bede wiecej pisac bo to nie moj interes zeby babka miala zlecenia. 🖐️

Gość marudny_chlop
mi pisała pani z tego maila na gmailu i poleciłem ją dwóm kumplom i koleżance. Ja pisałem z turystyki, a oni z pedagogiki. Spisała się w 100% i polecam ją dalej. Zależy jak trafisz, bo słyszałem też o oszustwach przez takie osoby. Nam się udało. Powodzenia.

Gość marudny_chlop
mi ta pani policzyła za pracę 20 stron 200 zł, więc wcale nie takie koszty ;) ale ona podobno lubi tak pomagać. A pytałem u innych to racja, od 400-500 się zaczynało.

za 200 sama bym kupiła ale w sumie to wole się sama spiąć szczególnie że polowę mam... gorzej ze od 2 lat reszty nie ruszyłam:P a 200 zł wydać na siebie;)

Gość jakajataja
Konkurencja jest widać nie fair, podając się za inne nicki. Zazwyczaj liczę nawet po 8-10 zł, nigdy nie więcej, więc konkurencjo- przykro mi, że starasz się wcielać takie zasady w życie. To nieuczciwe i daje świadectwo Twojej osobie :(

Gość jakajataja
Fanta, jak masz połowę, to się dogadamy co do dopisania reszty ;)

Gość mojanyjt
O masakra :D Ja konkurencja? :D :D :D

jakajata daj maila to można się dogadać a jak dobrze pójdzie to mój facet już krzyczy że też sie pisze:P

Gość jakajataja
Fanta, napiszesz na maila? :)

Gość butterflydoesntfly
tyle tu jest propozycji ze nie wiem ktora wybrac teraz.....!

Gość jakajataja
A to spokojnie mamy czas :) To czekam, pisz śmiało :) Tylko napisz, że Ty to Ty to jakoś ulgowo Cię potraktuję ;)

Gość jakajataja
Jestem na tym rynku najdłużej, mam więc największe doświadczenie, największą renomę i najkorzystniejsze ceny :) Prace nie wymagają poprawek, poza kosmetyką :)

Gość realmen186
Mi Pani Justynka pisała miesiąc temu :) dzięki niej jestem magistrem, bez żadnych problemów :) promotor przyjął pracę od razu, mimo że ja się z nim użerałem od dłuższego czasu. Polecam szczerze :) pracanazamowienie :) miła, konkretna i zna się na rzeczy. Z resztą na dodatkowe pytania też odpowiedziała i pomogła się przygotować do obrony :) Anioł magistrów :) jej maila miałem od kumpla i jestem mu wdzięczny jak nigdy nikomu. Pozdrawiam :] Jakub N.

Gość monisssiiiaaa
ale z was dno - ja studiuje na 2 kierunkach równocześnie prawie i pisze obie moje prace magisterskie samodzielnie - jedna z zakresu analizy finansowej, druga o kosztach i zdolności kredytowej - ktoś kto zlecał pisanie pracy innej osobie nie ma prawa mianować się magistrem bo widocznie był gównianym studentem skoro nie był w stanie sam jej napisać po latach studiów. A potem idzie taka miernota do pracy w zawodzie i wszyscy mają z niej ubaw albo robi na zmywaku w anglii :O

Gość jakajataja
monisia, sęk w tym, żeby STUDIOWAĆ te 5 lat, praca nie daje świadectwa Twoim umiejętnościom ani wiedzy, to tylko zbiór 100 innych pozycji z literatury w jednym miejscu.

Gość kokokokokokoniespoko
takze nie zgadzam sie z Monisia. Latwo komus sie mowi jak ma czas tylko na studiowanie, a nie ma jeszcze domu , rodziny i pracy na swojej glowie..

Gość buhahahaha hahah...
sama sobie pisze opinie, poznaje po ilosci usmiechnietych buziek i stylu pisania...

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915