Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

kurde no :( wlasnie chce sie tego dowiedziec czy sie umawial z kims i czy byl cyberseks!! tylko ze jak do niego nie napisze to sie nie dowiem niech mi ktos poradzi co napisac nigdy nie bylam w takiej sytuacji nie wiem co sie pisze

widzę że wszystko tak sobie tłumaczysz byle tylko z nim być, byle tylko nie zostać samą. To chore. Założe się że puści Ci jakąś bajeczkę a Ty mu od razu uwieżysz jakgdyby nigdy nic. To już nie jest naiwność tylko głupota. Facet Cię zdradził, pokazuje że gdzieś ma Twoje uczucie a Ty starasz się go usprawiedliwić. kolega założył mu na żarty a on nic nie zrobił z tym żartem? Myślisz że sam na żarty założył? Oj to się fest przy tym musiał bawić, oglądając gole laski i trzępiac konia ,

Gość adorowana
HAHAHAHHAHAAHHAHAHHAHA twój ostatni wpis o matematyce autorko po prostu spowodował, że turlam się po ziemii. Ludzie- ZAMYKAM TOPIK :) mimo, że nie jestem moderatorem ani nikim :DD buhahaha jacy ludzie głupi

Gość hhhhhhrabina
Fiku-ale debilka z tej autorki, nie czai nawet ironii :P Jak chcesz sprawdzic, czy sie onanizowal piszac z jakas cizia ?? :D:D:D Nie moge, od razu mam lepszy humor, jak to czytam. Jestes niesamowicie.... infantylna, naiwna.

moze napisze tak "hej bardxzo fajne masz djecia"?????? wydaje mi sie to glupie ale nic lepszego nie przychodiz mi do glowy

Gość majeczkamajeczka
jezu dajcie jej spokoj, niech faktycznie sama sprawdzi jak sie zachowuje jej facet na boku! Skoro tego potrzebuje, zeby sie przekonac jaki on jest.. anita sprobuj napisac to co napisalam wyzej, jak ma chcec powinien odpisac.

Gość hhhhhhrabina
nie, to nie moze byc prawda, to provo :D Nie wierze, ze tak glupie istoty chodza po ziemi. Ktos specjalnie zalozyl sobie profil, wpisal stopke, zeby byc bardziej wiarygodnym. Oj, komus sie nudzilo :D:D

Gość rrrrrrr
Jetem trochę starsza, ale to chyba ma niewiele do rzeczy. Ja się autorce nie dziwie, że jest zaskoczona i wściekła, też bym była, jeżeli nie wiedziałabym nic o takich zabawach partnera -ale... ni chuja nie rozumiem dlaczego wszystkie chcecie go ukamienować od razu. Idę bo mnie dziewczynki zjecie i zakrzyczycie, a poza tym mam szczęśliwie ważniejsze rzeczy to robienia :) Autorko! Moja ostatnia rada - i tak niewarta słuchania zapewne ;) Nie pisz nic do niego tylko wprost o to zapytaj. Powiesz, że niechcący to znalazłaś, że nie wiesz co myśleć, że ci to nie pasuje. Zobaczysz co on odpowie... Pomyśl ile będzie trwała cała ta szopka z udawaniem jakiejś napalonej laseczki. Nie wieadomo kiedy on odpisze, czy wogole, przecież nawet taka znajomośc musi się trochę rozkręcać - a ty w tym czasie nie będziesz mu mogła w oczy spojrzeć, będziesz zdenerwowana non stop i wkurwiona - nie warto! A jak on nie będzie chciał się spotykać, tylko tak o popisac czasami? Rozmowa da szybki efekt, będziesz wiedziała na czym stoisz. Pozdrawiam i życzę dużo rozsądku wszystkim :)

dla Ciebie ma znaczenie czy się spotykał czy nie? Potajemne Zakładanie konta i rozmawianie z tymi laskami na wiadome tematy z urzędu go dyskwalifikuje i i tu nie bo co więcej rozważać, ale cóż - ty bardziej wolisz mieć nadzieję i go usprawiedliwiać.

Gość Mówiłam, że nie będziesz
potrafiła prowadzić takiej rozmowy w necie. Nie łapiesz nawet ironii. Niestety, ale nie jesteś zbyt bystra, może dobra dziewczyna, ale nie bystra (w sam raz jako kuchta i podnóżek pana). Jak to masz prowadzić taką rozmowę? Wyobraź sobie, że jesteś laską zainteresowaną erotycznym flirtem i jedziesz z tym koksem. Powoli, żeby było naturalnie, nawiązujesz znajomość, lekko flirtujesz, intrygujesz. Tylko powoli. Naprawdę nie masz jakiejś bystrzejszej przyjaciółki?

Gość ciasteczkowy potwór głodomor
anita ile masz lat??

dzieki majeczka :) napisalam mu to ze ma fajne zdjecia i czy chcialby popisac ze mna ale nie jest juz zalogowany wiec nie wiadomo czy jeszcze wejdzie i odpisze

Gość hhhhhhrabina
A jesli jednak jakims cudem to prawda, to glupia autorka i tak na wlasnej skorze sie nie przekona, bo koles jej kit wcisnie, zjebie za gierke, zwali wine na nia a ona zacznie sie znow lasic jak wierny psiak, zeby tylko z nia zostal.

Gość Mówiłam, że nie będziesz
"Rozmowa da szybki efekt, będziesz wiedziała na czym stoisz." No raczej nie będzie wiedziała. Facio na bank zaciemni obraz i odwróci kota ogonem, tak to się zazwyczaj odbywa.

no to prosze was o porady a wy tylko potraficie napisac z enie bede potrafila prowadzic takiej rozmowy ;/ no dzieki ;/ nigdy nie pisalam z nikim w necie na takich stronach wiec nie wiem jak to soe robi

Gość tako rzecze ona ...
napisz mu: Witaj przystojniaku, mam ochotę na Ciebie. Chces pogadać na sprośne niegrzeczne tematy czy może wolisz wpaść do mnie osobiście - zwłaszcza że jestem z okolicy? :*

Gość hhhhhhrabina
rrrrrrrrrrrr-i co jej da rozmowa? koles sie wyprze a ta naiwniara wszystko lyknie i bedzie czekac na pierscionek zareczynowy :P

oo widzisz to dobre szkoda ze juz za pozno bo wyslalam co innego ;/ zobaczymy co odpisze i czy w ogole...

anitko, jesteś zbyt zaślepiona, jakbyś go zaobaczyła w lozku z inna też byś pisałą że to ejgo kolga ejst winny, musisz zepsuc sobei zycie by zmadrzec :(

jezu ja tez nigdy z nikim takich rozmow zboczonych nie prowadzilam, ale umialabym w taki sposob zagadac. a juz tym bardziej jakby mi bardzo zalezalo. naprawde jakas smieszna jestes. dupowata na maxa. nie dziwie sie , ze koles robi co chce jak ma taka dupowata laske przy sobie ktora wszystko lyknie i jest mega naiwna.

"rrrrrrrrrrrr-i co jej da rozmowa? koles sie wyprze a ta naiwniara wszystko lyknie i bedzie czekac na pierscionek zareczynowy " dokładnie :O autorka jest zbyt naiwna i wszystko łyknie

Gość majeczkamajeczka
umiecie tylko prawic moraly

Gość Nikt Ci nie napisze jak
masz to dokładnie robić, przecież to jest rozmowa, ona będzie się rozwijać spontanicznie. W każdym razie jak walniesz coś głupiego, to albo się wyda albo koleś w ogóle nie będzie chciał gadać z tępą laską (nawet do erotycznych bzdetów trzeba trochę mózgu i finezji), a Ty się ucieszysz, że jednak Cię nie zdradza. I będziesz mogła spokojnie szykować welon 🖐️

wiesz to 21 w nicku to myslalam , ze twoja ulubiona cyfra :D bo z twojego rozumowania dalabym Ci 16

dlaczego mnie oceniacie skoro w ogole mnie nie znacie? juz napisalam ze czekam tylko na dowod z ktorego sie nie bedzie mogk wykrecic zeby to skonczyc :( ehh...

Gość tako rzecze ona ...
to żalóż drugie konto, wyslij jeszcze jedną wiadomość, zobaczysz z jakim zainteresowaniem odpisuje na wszystkie wiadomości.