agus555 0 Napisano Lipiec 17, 2012 ja na skakance schudłam 14 kilo w 2 miesiące polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakos nie wierze Napisano Lipiec 17, 2012 chyba musialas skakac przez pol dnia 7 dni w tyg to moze i do tego dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saasssssjakjsaskl Napisano Lipiec 17, 2012 A możesz podać szczegóły?? Ile skakałaś dziennie, jaka dietę stosowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakos nie wierze Napisano Lipiec 17, 2012 Tucznik taki jak ja nie jest w stanie zaakceptować faktu, że ludzie dzięki aerobom takim jak skakanka szybko chudą :) Wracam do żarcia sałaty, jestem pewna, że siedząc na swojej grubej dupie i żrąc liście schudnę szybciej niż ty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skakanka codziennie Napisano Lipiec 17, 2012 10 serii po pięć minut oddzielona 1 minutową przerwą i 6 kilo mniej co miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Lipiec 17, 2012 dieta też ale jk się chce to da rade schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaka technika Napisano Lipiec 18, 2012 rowerek czy obunóż czy jak to trzeba skasać czyli wychodzi że godzinę dziennie trzeba skasać a na co to najlepiej działa na brzuchol też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 18, 2012 Ile czasu dziennie skakałaś? Nie bolą kolana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus555 0 Napisano Lipiec 18, 2012 20 minut rano 30 wieczorem troche bolały z początku ale potem ok początki najgorzej tętno tak waliło ale kilogramy leciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashjsdhugdsj Napisano Lipiec 19, 2012 Agus555, a możesz podać więcej szczegółów dotyczących diety? Ilości podskoków?Swojej wagi wyjściowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach