Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie nikogo :)

kamilka - raz jeszcze

Polecane posty

oczywiscie, z przyzwyczajenia weszlam dzis na jej bloga i az mnie zatkalo ! Na peirwszym zdjeciu wyszla niezleeeeeeeee. No, ale jak spojrzalam niżej wyzbyłam się złudzeń, że jakiś cud sie stał :(

Gość vihihvvihivh
mnie obrzydziły jej stopy w tych czarnych butach

Gość ulitkaanitka
wyszła troche lepiej bo włosy rozczesała, a na gębie miała tone fluidu, ale i tak jej nic nie pomoże zawsze będzie tragiczna:D

Śmieszy mnie. I tyle. Stopy no,powinna coś z nimi zrobić, bo jednak pokazuje je światu. Skóra b. sucha. Powiedzcie, to co pisze na tym forum, o chłopaku, chorobach... myślicie, że to prawda ? bo pisze o biedzie, jacy oni sa biedni, ze nie moze zrobic sobie garderoby w jakims tam pomieszczeniu, bo kasa. No i sobie myśle, ze ta aukcja z tymi meblami to też jakaś sciema była ...

Gość co się upierd...ście jej
Jak powiem , że nie lubie asfaltów lub pedałów to zaraz zleci się banda postępowo-tęczowych-spedalonych i wyzywa człowieka od faszysty ale co do jakiejś dziewczyny upierdolić sie to już ta sama banda ćwoków zapomina o słowie "tolerancja"/

To się jej zapytaj, napisz wiadomość i po problemie. Nie zapomnij wspomnieć jej o b.suchych stopach. Nikt nie będzie o tym dyskutował, bo mamy swoje życie. Chyba twoje życie dla ciebie jest ważniejsze od życia kamili hm? wiec łaskawie sprawdź czy masz suche pięty. jeśli tak to zrób peeling albo zetrzyj pumeksem i nie pierdol 🖐️

nie mam suchych stóp, zapewniam. Teraz wielce wszyscy tolerancyjni. Na poczatku ja olalam - bo w sumie, ubiera sie jak ze wsi, jej sprawa . Ale ja nie cierpie jak sie lansuje , tak wygladajac. I co to ona nie jest, jaka grozna i nie zapomina. TO mnie wkurza. I tyle. I jej klamstwa, bo w polowe tego nie wierze.

Gość bffbf8
oi

Gość podniese bo fajne
hehe a widzialyscie "stroj do birgania"? :)

Gość podniese bo fajne
biegania mialo byc

Gość kiomm
no :D a ona sie cieszy ze ma dużo wejsc na bloga a nie wie ze sie z niej nabijaja

Gość podniese bo fajne
ale i tak mi jej szkoda, bo na jakims forum napisala o swoich problemach finansowych, i o tym ze miala zawal! i ze poronila ciaze.. biedna