Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obzartazeHEJ

WAGA pokazala 1 kg wiecej:(

Polecane posty

Gość obzartazeHEJ

czesc kochane (i kochani:)) jakis czas temu zmienilam totalnie sposob odzywiania sie i zycia duzo sie ruszam i.. zrzucilam 15 kg! teraz natomiast troche choruje, jestem oslabiona i ciagle glodna i jak w ogole nie jem pieczywa zjadlam dzis 3 kanapki, po prostu czulam potrzebe. oczywiscie bardzo duzo pije. i.. waga pokazala mi o caly 1 kg wiecej niz rano!!!! jestem przerazona nie ukrywam... doradzcie mi cos, czy mi zostanie ten 1 kg?:(

Gość junn
Przecież to jasne że ważyć się należy rano a nie wieczorem po całym dniu. W ciągu dnia przecież jesz, pijesz itd więc waga się zmienia. Woda wyobraź sobie że też waży swoje. Sama sobie wynajdujesz problemy.

Gość scddvddf
dokladnie ja sie waze rano i to jeszcze ja zrobie kupe i waga jest normalna. nieraz wazylam sie wieczorem to schizowalam ze przytylam 1-2 kg :P

Gość może to tylko woda
jak dużo pijesz jest to możliwe, może woda się nagromadziła

Nie ważcie się wieczorem, bo tylko w depresję wpadniecie. Ja wieczorem to nawet potrafię ważyć 2-3 kg więcej. No sama sobie policz ile zjadasz dziennie. Samo jedzenie przecież to pewnie jest z 1-1,5 kg. 200g tego, 300g tamtego i się nazbiera kilogram jak nie więcej. Do tego dolicz sobie wodę, którą wypijesz. Ja zawsze ważę się rano, po kąpieli, nago, na czczo i po wc.