Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumax

faceci wypowiedzcie się proszę

Polecane posty

Gość lumax

czy znajdzie się facet który zaprzeczy że chciałby aby jego kobieta była TYLKO jego, bez seksualnej przeszłości ?

Gość Ja właśnie tak mam.
Ja właśnie tak mam. Moja kobieta była dziewicą. I powiem szczerze, że mnie to kręci. I mam do niej większy przez to szacunek. ;)

Gość lumax
to miłe :)

Tylko prawik może oczekiwać braki "seksualnej przeszłości". Inaczej jest hipokrytą.

żaden facet nie powinien temu zaprzeczyć - a jednocześnie nie stawiał tego jako warunku bycia z kobietą

Gość Ja właśnie tak mam.
Ja tego nie oczekiwałem. Tak wyszło. ;)

Witam nie wiem czy wybrałam prawidłowy temat w związku z tym o co chce zapytać, ale mam taki problem, że nie wiem co powiedzieć mojemu facetowi hm.. bardziej jak sie zachować jak Go przeprosić za moje marudzenie czasami, czepianie sie...ja wiem, że On mnie kocha, ale czasami coś mi tak dziwnie i powiem za dużo :( nie chodzi o jakieś krzyki itd, ale głupie gadania, właśnie marudzenia....hm chwile później kiedy On posmutnieje, albo widze, że nie ma ochoty mnie słuchać, jest mi tak źle i głupio,, co zrobić:( da sie powiedzieć COŚ takiego.. czy lepiej po prostu milczeć? i zejść mu z oczu? Proszę o odpowiedź.