Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozycja na hiszpana

lubicie pozycja hiszpana a jak wam facet nie wytrzyma i tryśnie na twarz

Polecane posty

Gość pozycja na hiszpana

no warzne zeby dziewczyna miała walory do tego

Gość alayka
Mam na myśli ogólnie rzecz biorąc uzdrawianie. Jeśli chodzi o bioenergoterapię, a przynajmniej jej model obecnie popularny w Polsce (definicyjnie swoją drogą ReiKi stanowi jej część) to dominuje model składajacy się nie tylko z technik mesmerycznych i z nich się wywodzących, a także z metod szamańskich, stosowanych przez warstwy kapłańskie w niektórych kulturach, oraz właściwie w wielu przypadkach ze wszystkiego co okazuje się skuteczne i przydatne. Ludzi układ nie jest bezbronny, ale już samo ominięcie jego obrony jak się wie jak może być kwestią chwili, chociaż oczywiście jest to zależne od mechanizmów psychologicznych ofiary takiego ataku. W tym przypadku wywołanie wystarczająco negatywnych skutków może być kwestią bardzo krótkiego czasu, ale rzadko kiedy uzdrowienie tego będzie szybkie. Oczywiście nie dotyczy to wsystkich form ataków okultystycznych, ale przynajmniej większości obecnie popularnych i stosowanych (które fakt faktem jakieś oryginalne nie są, ale to już jest zwiazane z osobami jakie ich dokonują).

a ja nie wiedziałam, że to na hiszpana jest - dobrze wiedzieć :D