Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeroooooooo

chciałam się wyżalić

Polecane posty

Gość zeroooooooo

jest mi bardzo bardzo przykro. ludzie traktują mnie jak śmiecia, dla chłopaków nie istnieję, znajomi mnie olewają... przykro mi kiedy moje koleżanki są chwalone, podrywane, ktoś mówi że na przykład: kojarzę ciebie skądśtam. a o mnie zawsze jest: a jej nie kojarzę wcale, mimo że mieszkam w tym mieście tyle samo co tamte. :( piszą do nich na portalach społecznościowych i w ogóle, a do mnie prawie nigdy. ;( nigdy nie miałam chłopaka, nie całowałam się, co w moim wieku 18 lat nie jest rzeczą normalną. nie jestem jakąś szkaradą; nie jestem gruba czy bardzo brzydka. mam długie blond włosy, ubieram się normalnie. nie wiem co ze mną jest nie tak. w towarzystwie staram się dużo odzywać, śmieję się, żartuję, ale potem... i tak zapominają o mnie. nowo poznani znajomi nie pisza do mnie, nie mówia mi potem cześć. czuję sie jak powietrze, jak zero totalne. ;((( na imprezy tez nie jestem zapraszana, a jesli juz to i tak czuję sie tam jak piąte koło u wozu. nie wzbudzam w ludziach ani krzty sympatii. słysze czesto że ktoś mnie nie polubił, chociaz i tak o swojej osobie słysze bardzo rzadko. w dodatku brakuje mi pieniędzy, a pracy nie mogę znaleźć - nawet sezonowej. jest mi tak okropnie przykro ze chyba się upiję ;(((( dziękuję jak ktoś przeczyta w całości te moje wypociny.

Gość ke sera sera
po prostu jesteś o łagodnym usposobieniu a takim źle w życiu :( wiem to po sobie teraz trza być wiesz ......... brzuch na wierzchu cycki i kufel piwa takie maja wzięcie