Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwony Październik

Dlaczego teraz dziewczyny ubierają się po męsku a kolesie po gejowsku ?

Polecane posty

KAZDY MA INNY STYL... KAZDY UBIERA SIE JAK LUBI...JA TEZ CZASEM ZALOZE LUZNA BLUZE...ALE WRACAM ZARAZ DO KOBIECOSCI:)

Luźna bluza jest niezbyt męska. Ja piszę o wszelkich spodniach, uważam że żadne nie są kobiece. A zwłaszcza dżinsy, a jak ciasne to jeszcze gorzej. Wogóle niekobiece. A już najgorsze co może być na dziewczynie to skórzana kurtka. Kolesie noszący luźne bluzy i krótkie luźne spodenki w kwiatki do kolan, wyglądają gejowsko. "Wracasz do kobiecości" to rozumiem że do sukienek i spódnic ? Bo jak do obcisłych portek to kupa a nie kobiecość. Co do "mody obrażającej boga" - to akurat chrzanię, dlamnie bóg nie istnieje.

Gość każdy sie ubiera
każdy sie ubeira jak chce kiedyś tez faceci ubeirali sie po babsku nosili wielkie biae peruki w rokoko- i mieli pudrowane twarze i sztuczne pieprzyki, w starozytnych kulturach faceci malowali oczy nosili pełno biżuterii, jest wiele takich przykąłdów, UBIERAJ SIE JAK CHCESZ I SIE ODWAL OD INNYCH

Gość Jgtpagtptg
Czerwony Pazdziernik- Wielki miesien piwny, dlugie wlosy, broda i mnostwo klakow pod pachami. Ubiera sie w skurzane kortki i dzinsy. Prawdzimy maczo i facet... Buhahaha ofiaro losu....

Jgtpagtptg - Jak zwykle, niektóre kobiety jak brakuje im argumentów to zaczynają wmawiać takiemu facetowi kompleksy, albo że niby ma problem ze sobą i różne inne rzeczy. Jak ja to dobrze znam. Tak samo piszecie innym kolesiom którzy ośmielą się skrytykować noszenie przez kobiety spodni, skór itp. i napiszą że lepiej było jak kobiety nosiły sukienki. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem. ' Nikt mnie nie przygasi w ten sposób. Kobiety krytykują mężczyzn za wygląd, więc ja mam prawo krytykować wygląd kobiet. A dziś jest co krytykować. Niestety.

Gość Miroku
Czerwony Październik - a co powiesz o kobiecie ubranej w 100% jak kobieta, ale z włochatymi nogami i pachami? Wtedy by już było już w pełni naturalnie :D

Jesteśmy w tym samym wieku i ja nie ogarniam o czym Ty chłopie piszesz. Od dziecka nosze jeansy, skórę odziedziczyłam po mamie jak szłam do gimnazjum. Bo tak, moja mamusia chodziła w długim skórzanym płaszczu 25 lat temu. I więcej. Z resztą, do dzisiaj mam kilka kurtek i płaszczy ze skóry. Nie rozumiem o co ta cała histeria. Ja w ogóle nie nosze spódnic, tylko spodnie i dobrze mi się tak żyje.

Gość poli ana
eee tam w spodniach wygodniej po prostu tez lubie sukienki, ale w wielu sytuacjach one po prostu noie sa wygodne i bardziej komfortowo czujesie w spodniach ja nie mam nic przeciwko zacieraniu sie granic pomiedzy plciami, wiele z nich zostalo sztucznie narzuconych! kiedys nie do pomyslenia bylo by kobieta pokazala kostke, miala prawo do glosowania albo pracowala jako policjantka te sztuczne nakazy zanikaja, zanikaja roznice i to dobrze, obie plcie bardziej zblizaja sie do siebie a kobiety czuja sie lepeij w swojej skorze i sa wyzwolone aaa i dzinsy moga byc bardzo sexy! wczoraj mialam sukienke, dzisiaj dzinsy i wysokie buty i to wlasnie dzisiaj mezczyzni sie za mna ogladali;) dowod ze dzinsy moga byc sexy http://media.onsugar.com/files/ed4/2009/12/53/301/3019466/fdba3de5f85be0af_white_fashion_heels_and_skinny_sexy_jeans_by_OoHysteriaoO.jpeg zoom=1&iact=hc&vpx=567&vpy=192&dur=585&hovh=229&hovw=220&tx=105&ty=105&sig=116729286225159052651&page=12&tbnh=147&tbnw=141&ndsp=29&ved=1t:429,r:18,s:345,i:255&biw=1366&bih=665

Gość ogólnie to temat to dziwaczne
emo. Moda się zmienia i tyle. Kiedys to faceci chodzi w tunikach i pończochach. Zmienija się czasy to i zmienia się moda. Zobacz chodćby filmy na yotube z początku lat 90 z PL i porównaj z 2000 i 2010. Przecież to jak ludzie wyglądali w 90 to MASAKRA :O

Gość poli ana
"Albo te skejciki w opiętych streczowych pantaleonach, nieraz idąc ulicą krzyknąłem na takich "pe. da. ły" i nawet nic nie odpowiedzieli" nie, no fajny jestes :O taaki meski..to takie meskie krzyczec na nastolatkow, ze sa pedALAMI

Gość jan sebastian bach
uważam że pokazywanie i promowanie takiego stylu po części jest promowane przez prasę i media że tak jest wygodnie i modnie .A za przestaje się pokazywania klasycznego ubierania który zawsze będzie modny niezależnie od upływu czasu .

Gość gość
Jestem kobietą. Noszę jeansy boyfriendy - mój ukochany model to Levis 501. Łączę je czasem z sandałkami na obcasie i paskiem wokół kostki, a na górę marynarką. Uwielbiam męski styl przełamany kobiecymi dodatkami. Czasem nawet z kobiecych dodatków rezygnuję, uwielbiam ubrania unisex, szarość, wełniane bądź kaszmirowe szaliki, najprostsze czapki a na nogach ciężkie buty (nie mówię o glanach ale o np. sznurowanych trzewikach). Jeszcze nikt mnie nie pomylił z mężczyzną! I sama czuję się jak 100% kobieta. Autorze, moda się zmienia i nie każda kobieta ma ochotę ubierać się w sukienki czy spódniczki. Szczerze mówiąc to prawie żadna nie ma ochoty wyglądać jak słodki cukiereczek. Ja na pewno nie mam. Na szczęście mój chłopak kocha mnie taką jaką jestem. Swoją drogą to wolę 100razy być ładną w oczach mojego faceta niż ciebie - czyli człowieka który krzyczy do niewinnych ludzi "Pedał" na ulicy. Strasznie męskie!!!