Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t34tger

nie mogę w to uwierzyć - nawet takie kobiety są uznawane za grube?!

Polecane posty

Gość dr dobry ortopeda
ty się udaj do okulisty , laska skręca nogi do środka jak chodzi i ma paskudne stopy , ta w różowym , swoją drogą nic szczególnego a te aniołki cycate ;) człowiek by macał godzinami każda słodka

Gość dr dobry ortopeda
tylko odpowiem... Jak by nie było, na ulicach jednak widać facetów ze szczuplejszymi paniami niż te z filmiku, tak wynika z mojej obserwacji wyjedź z tej Etiopii i udaj sie do UK , tam dopiero faceci prowadzą wieloryby na smyczy

Gość Robertt
"Jak by nie było, na ulicach jednak widać facetów ze szczuplejszymi paniami niż te z filmiku, tak wynika z mojej obserwacji" A to niby jest dowód na co? Na ulicy widać też setki przeciętnych facetów z kobietami, a to nie znaczy że tym kobietom nie podobają się przystojni mężczyźni. Mało jest kobiet z tak rewelacyjną figurą i dużym biustem jak panie na filmach. A tylko z tego powodu całe rzesze facetów nie będą przecież samotni. Zadowolą się chudzinkami bez biustu jak już muszą.

Gość a to ciekawe stwierdzenie
bo w PL 80% to brzydule i zapasione mamuski

Gość tylko odpowiem...
Mieszkam w Pl nie żadnej Etiopii, a że w UK same wieloryby to wiadomo, fast foody w dupę idą

Gość Robertt
a ta Miranda Kerr to patyk. Mało kobiecych proporcji. Mały biust, długi tułów. Takie same biodra mają młodzi chłopcy.

Gość taka jedna ładniutka
babki fajne ;)

Gość ja tam nie krytykuję
jestem ładna zgrabna a te kobietki uważam za fajne, mają śliczne twarze i figury ;) nie krytykuję i nie wyśmiewam bo nie jestem typem zazdrośnicy jak panny które tu piszą , nie przeszkadza mi ,że panowie slinia się na widok takich babek bardziej niż na mój ale to juz kwestia podejścia, każdy to wie ,że faceci kochają duże biusty i figurę klepsydry

Gość tylko odpowiem...
Czyli według Was Kim Kardashian ma idealną figurę? bo ma dupę, ma cycki, fałdki też

Gość akurat kim jest napompowana
i u góry i na dole :D można oceniac co najwyzej robote chirurga

Gość tylko odpowiem...
no ok, ale gdyby to był natural to ideał tak?

Gość Ante....
Mi się figura tych kobietek podoba. Sama jestem w typie "wieszaka" -bliżej mi niestety do figury Anji Rubik i mam z tego powodu kompleksy. Panie z filmu mają typowo kobiece kształty o jakich marzę.

Gość kirszkaaaa
To pocieszajace, ze jednak dla facetow nie tak wazny jest duzy biust ;)

Gość akurat kim jest napompowana
ale nie jest naturalne, więc nie ma co oceniać, jednak są koneserzy dużych pup, kazdy lubi co innego i tak jest dobrze ale ta z lewej ma łydke, normalnie jakby się miała zaraz złamać, nie podoba mi sie a kobitki z filmiku, ładne zadbane, ale przede wszystkim KOBIECE

Gość kirszkaaaa
to fakt, ze ta lewa ma mega dziwne lydki. tez zwrocilam na to uwage

Gość Tikkali
Ja mam zbliżoną figurę i twierdzę, że nienormalni są ci, którzy twierdzą, że to jest ładne. Mimo poważnej wady kręgoslupa latam na fitness,żeby się takiego cielska pozbyć. I jesli ktoś tak wygląda i uważa że jest ok to sie GRUBO myli.

Gość kirszkaaaa
Tikkali, a ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość Tikkali
tajne przez poufne

Gość Tikkali
Tak w ogole wobec dostępności walki z tłuszczem czy to kobieta czy mężczyzna mają prawo wymagać od 2 osoby 0% tłuszczu ale i święty obowiązek - nie mieć ani grama tłuszczu. No chyba że są po 60ce

Gość aderererererffffff
ja mam identyczna sylwetke jak te kobiety, mojemu facetowi sie bardzo podobam a jego babka dreczy mnie i wyzywa od grubasek. dlatego nie tylko geje i kryptogeje uwazaja takie sylwetki za grube a rowniez ludzie z pojebanym pogladem ze kobieta ma wygladac jak mlody chlopiec

Gość lecz się frustratko
Tikkali Tak w ogole wobec dostępności walki z tłuszczem czy to kobieta czy mężczyzna mają prawo wymagać od 2 osoby 0% tłuszczu ale i święty obowiązek - nie mieć ani grama tłuszczu. No chyba że są po 60ce bo ci zyłka pęknie zakompleksiona panno :P ja jestem wysportowana i ma duży biust babek nie krytykuję bo nie mam z tym problemów ......nie mam kompleksów i nie wiem czym jest zazdrość , te kobiety są śliczne, cudne twarzyczki a ja jestem hetero:P jesteś zwichrowana psychicznie i źle z tobą

Gość lecz się frustratko
do aderererererffffff , ciekawe jak wygląda matka twojego faceta deska czy zapasiona maciora ;) niech spada na drzewo banany prostować

Gość cycki cycuszkiiiiiii
proszę więcej takich zdjęć i filmików

Gość słodkie i sliczne
kobitki jak marzenie

Gość na pewno się oglądają
normalny facet za fajna babka zawsze się obejrzy , no chyba ,że jest zajęty i bardzo dobrze wychowany;) za patrzenie na taką babeczkę mozna dostac w ryj... warto