Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t34tger

nie mogę w to uwierzyć - nawet takie kobiety są uznawane za grube?!

Polecane posty

Gość jak się odezwały pasztety
zakompleksione paszteciary i prawiczki to i krytyka się posypała , oj te zawistne polaczki :P pewnie teraz prawiczki nabiją wyświetleń filmikowi i pobrudzą siedzenie białą wydzieliną ;)

żaba, no bez przesady, mają szczupła talię, a że pelne uda, to jest kobeica sylwetka moim zdaniem

Gość ja powiem normalne
gruba to jest maciora co waży 100kg , one jak już są ociupinkę przy kości ale bardzo apetyczne kobitki

Gość ja mam podobną figurę do
tych kobiet, próbowałam schudnąć i wtedy biust mi obwisł i wyglądałam dopiero tragicznie...no to będę sobie gruba, co zrobić.

Gość jejku jakie piękne panie!!!
a gimnazjum widzi tylko laski chud, bez wykształconych bioder, talii, niczego. nie ma sie co dziwic, dorosna, to sie zmieni postrzeganie pewnie:) mi tam zawsze sie podobaky kobiety, a nie szkieleciki z okladek. facet - lat 30. pozdrawiam

Gość marek......22
"one jak już są ociupinkę przy kości " hahahahahahah :D:D przy kości, hahahahahahahaahhaah

Gość brunia
fajnie wygladaja:)jedni wola chude,drudzy okragle,kwestia gustu.;)

Gość uwielbiam pościki
na pewno te panny co krytykują to ewidentnie robią to z zazdrości :P no murzynka ma trochę ciałka czyli odrobinka przy kości, ale bardzo ładnie wyglądają

nadwagą? ja z podobną figurą mam BMI 19.6... to twoim zdaniem nadwaga?

Gość Joasia.24
Nie znam się na BMI, panie z filmiku mają nadwagę i tyle.

to się poznaj, bo jesteś śmieszna mówiąc o nadwadze :o

Gość do marek....22
a czemu to piszesz, ze każda chciałaby tak wyglądać? siedzisz w głowie każdej kobiety???????????????????? ja nie chciałabym bo wg mnie mam fajne ciało co słyszę i od kobiet i od facetów i za nic nie zamieniłabym się a tym przy kości z linka:/ mam 170cm i ważę 58kg, mam piersi w rozmiarze c, biodra 100cm, talia 66cm, wg mnie o jest kobieca figura a nie wymiary 120-90-120:/

Gość do Joasia24
ta panna z linka jest okropna , brzydka z twarzy chuda i płaska jak stół :P zakompleksiona jesteś i tyle

Gość do do marek....22
120 w biodrach to mnóstwo a te panie to mogą mieć 90-100cm w biodrach góra , biust max 110 i to murzynka z pełnym biustem , talię kobitki maja i szczupłe klatki piersiowe a po drugie nie ma czegos takiego jak biust w roziarze C inne jest 60C , inne 70C inne 80C inne 90C , te ostatnie jest większe największe a pierwsze malutkie , udaj się do brafiterki jak mi nie wierzysz. kolejna zakompleksiona frustratka się odezwała :P laski nie mają po 120 cm ani w biodrach ani w biuście ślepoto

Gość fajne apetyczne babki
nie za grube, nie chude, śliczne i apetyczne ;) gdzie taką babke znaleźć?

Gość stary chlapeć
bo świat oszalał , modę kreują pederaści i geje , co gorsze modę dla kobiet i upodabniają je do niedożywionych chłopaczków - brak piersi, media sprały mózg ludziom i tyle, a te co twierdzą ,że babki grube to zakompleksione gówniary którym spodobała się moda na anoreksję , ale anoreksja to choroba psychiczna bo wg nich najładniejsze są w takim typie: http://www.papilot.pl/medycyna/16138/31letnia-anorektyczka-zaglodzila-sie-na-smierc-Zmarla-wazac-tylko-29-kilogramow.html http://www.dziennik.pl/grafika/145460,50065,slynna_anorektyczka_u_ewy_drzyzgi.html http://www.papilot.pl/ludzie/10074/16letnia-anorektyczka-zmarla-po-roku-odchudzania.html http://www.szokblog.pl/Szokujce-zdjecia-choroby-XX-wieku/komentarze-blogu/101 wg was to jest piekne, linki wyżej jesteście chorymi ludźmi i tyle

Gość cztery anielice widzę
czy jest coś piekniejszego nad takie kobiety? piękne dzieło boże

"te laseczki są perfekcyjne" o gustach się nie dyskutuje. ja nie lubię fałd tłuszczu, mój facet też nie. wasze paplanie naszego podejścia nie zmieni.

Gość katarzynnkaa
ja jestem trochę grubsza od nich, moze dlatego wydaje mi się że one są szczupłe? ale uważam że są szczupłe, dałabym wiele, żeby wyglądać jak one :)

Gość dla takich kąsków
to nawet najbardziej zatwardziały gej się nawróci i zostanie heterykiem od hetero ;)

Gość 4223423
"ja nie lubię fałd tłuszczu, mój facet też nie" Twój facet obracałby je, aż by furczało.

Gość Robertt
Mieć taką żonkę, ojej.... Cudo, nie kobiety

Gość dla takich kąsków
4223423 "ja nie lubię fałd tłuszczu, mój facet też nie" Twój facet obracałby je, aż by furczało. oj żeby się nie zdziwiła:P podejrzewam ,że ukradkiem ślini się na cycate babki jak zreszta każdy normalny facet :P faceci wolą pełne biusty ot co a mówią inaczej ,żeby płaskiej lubej nie urazić