Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t34tger

nie mogę w to uwierzyć - nawet takie kobiety są uznawane za grube?!

Polecane posty

Gość jllfkrje
hehe to te staniki są beznadziejnych krojów dlatego tak wygladaja jak kaczki ;)

Gość do jllfkrje
ty się ubierasz pewnie na bazarze i kupujesz u chińczyka za 5zł więc się nie wypowiadaj zazdrośnico , mnie się podobają te babki te staniki , te babki w tych stanikach a jeszcze lepiej jakby były bez ;) idźcie stąd zazdrośnice bo jeszcze się dorobicie wylewu albo choroby psychicznej, zacząwszy od nerwicy

"Twój facet obracałby je, aż by furczało." to dziwne, bo jakoś obraca mnie, chociaż mógłby mieć każdą inną :D a te panny raczej nie są w jego typie - murzynek nie lubi, opalonych, ufryzowanych i wytapetowanych lasek w koronkach też nie. wasz plebejski gust nie każdego dotyczy, robaczki.

żabciu my plebeusze nie musimy wmawiać innym że sa gorsi od nas, brzydcy głupi etc bo my plebeusze znamy swoją wartosc i nei meirzymy jej tym, że nasz facet nas "obraca" :D

Gość tjkrel
oczywiscie ze to wina staników!!!!

ale gdzie ja piszę, że one są brzydkie? napisałam, że są bardzo ładne, ale nie kurwa, mam mdleć z zachwytu jak koniobijcy z kafe :D laski jak laski, moje koleżanki mają takie figury i jakoś przed nimi nie padam na kolana. nie wiem o co wam chodzi. sorry ale ja jestem hetero i oceniam obiektywnie. 🖐️

Gość do żab-X
tak może jesteś hetero albo raczej heterą - zawistna sucz ? a twój chłop desperat :P weź stąd idź nikt nie bedzie tęsknił

"ale gdzie ja piszę, że one są brzydkie?" tutaj: "nie da się ukryć, że te panie maja trochę trzęsącego się tłuszczyku na udach i fałdki na brzuchu, ale da się przeżyć." "ja nie lubię fałd tłuszczu.."

fiku, poćwicz czytanie ze zrozumieniem i nie cytuj wybiórczo. napisałam też: "ogólnie fajne d**y, ładne proporcje i śliczne buzie, także spokojnie nadrabiają całokształtem". ach, te wasze przytyki rodem spod trzepaka :D od razu widać, że WCALE nie jesteście zawistni, nic a nic :classic_cool:

Gość no dalej dalej paszteciki
dawajcie do pieca brzydkie prawiki i zawistne pasztetówy :D babeczki mniam

dla mnei określenie "ale da się przeżyć" jest jednoznacznei negatywne żabciu, w twoim przypadku to norma, krytyka dla krytyki, byle coś napisać 🖐️

Gość buźki i cycuśki
a kto wyliczał fałdy tłuszczu? oj żab-X już wolę byc frajerem spod trzepaka(ostatni niestety zlikwidowali na osiedlu) i mieć dobry gust niż być kryptogejem posuwającym brzydką bezkształtną laskę i do tego bezrozumną :P

Gość a sa tu kryptolesby też
no ciekawe co tak laski ściąga ten top? może same są kryptolesbami? heh

"no ciekawe co tak laski ściąga ten top? " to KOBIECE forum, baranie. pokazałam te panny mojemu facetowi, powiedział, że są "takie sobie" i że nie lubi tego typu urody.

Gość są tu kryptolesby
bo jakby powiedział ,że są "słodkie " to dałabyś mu w ryj:P co za kapeć albo kryptogej

Gość princess of China
są za grube, niestety :classic_cool:

Gość ten baran ale nie gej
oj żab-X a gdzie to napisane? wygonisz mnie żabciu? ciekawe jak :P wiesz ,że złość piękności szkodzi , zreszta ty jesteś może i piekna ale we własnym mniemaniu i faceta desperata z robaczkiem czyż nie?

"bo jakby powiedział ,że są "słodkie " to dałabyś mu w ryj" nie jestem taką zawistną i zakompleksioną kretynką jak ty :) mój facet może przy mnie powiedzieć o innej, że jest ładna, a ja przy nim, że inny facet jest przystojny. nie mamy z tym problemu.

princess of China są za grube, niestety pokaż fotę to ocenimy panno idealna , podejrzewam ,że nie zawiesiłbym oka na tobie zazdrosnico gdybym spotkał na ulicy , podejrzewam ,że jesteś obleśną brzydulą

"wiesz ,że złość piękności szkodzi " nie wiem, gdzie widzisz złość. co najwyżej mogłaby mnie irytować wasza głupota, ale że kafeterianie są z reguły głupi, to mnie nawet nie dziwi. na niektórych po prostu szkoda ścierać klawiaturę :)

"pokaż fotę to ocenimy panno idealna" może wstawiajcie swoje, panowie idealni. mam nadzieję, że jesteście wystarczająco umięśnieni i macie coś w spodniach, bo na brzuchatego z zapadniętą klatą to nawet brzydula nie spojrzy, nie mówiąc już o laskach z filmiku :)

ale nam się babki akurat podobają bo są normalne kobiece a to wy krytykujecie zawistne pasztety :P to jak ? tak krytykujecie pokażcie jak wyglądają ideały na własnym przykładzie:P

ja nie krytykowałam, ja pochwaliłam, a że stwierdziłam że nie są idealne (bo nikt nie jest) to zleciały się jakieś półmózgi z kompleksem małego fiutka. no ale niech się powyżywają. gdzieś muszą, bo brak seksu powoduje agresję. więc lepiej niech sobie popiszą zamiast bić ludzi na stadionach :D

kurde jak powtórzę słowa fikuu mikuu to zrobię plagiat, czy ty się czytasz żab-X ?

Gość ta w różowym stroju
ta kolejna laska ma krzywe nogi i małe cycki a facjata gorsza niz stary diabeł

Gość tylko odpowiem...
gdzie ty widzisz krzywe nogi?

Gość tylko odpowiem...
Jak by nie było, na ulicach jednak widać facetów ze szczuplejszymi paniami niż te z filmiku, tak wynika z mojej obserwacji