Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

jego kolega

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Taki mały problem jestem zee swoim facetem rok. on Ma kolegę Pana M. kilka razy spotkaliśmy się w grupię i coo ? ja taka głupia się zauroczyłam. teraz wszyscy razem mamy jechać na wakacje pod jeden domek ;//

Gość hiohiohio
śliski temat... byłam z pewnym facetem od 2 lat, kiedy poznałam jego nieziemskiego kolegę A. Zauroczyłam się strasznie. Pierwsza zakrapiana impreza i co? O mały włos nie doszło do czegoś. NA szczęście mój ówczesny był tak zalany, że niczego nie zauważył, podobnie jak ówczesna dziewczyna A. Jak to się skończyło? Zadurzyłam się jeszcze bardziej, z A. widywałam się jeszcze wielokrotnie ale spojrzenia zawsze nam uciekały na boki i nigdy nie znaleźliśmy się w sytuacji sam na sam... Chyba instynktownie tego unikaliśmy. Później rozstałam się ze swoim chłopakiem, A. rozstał się ze swoją dziewczyną i tak jakoś wyszło, że już nigdy się nie spotkaliśmy... Było to 2 lata temu a ja nadal czuję, że coś mogło z tego być. Alee to byłoby z byt skomplikowane więc oboje odpuściliśmy. Tak czuję, ale nie wiem bo nigdy o tym nawet nie porozmawialiśmy... Ajjjjj....