Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina Sasina

miesiączka na urlopie

Polecane posty

Gość Karina Sasina

dziewczyny jak sobie z tym radzicie? mi wypadnie miesiączka na urlopie źle sobie to obliczyłam a urlop już zaklepany kiedyś jak brałam tabletki anty to miałam to obliczone pół roku wcześniej i nie było problemu...

Gość lekka masa
nie jesteś sama. mi również wypadnie okres w drugiej połowie urlopu (choć tyle),jadę z facetem.po prostu trzeba to przeżyć :| inaczej sie nie da.zapas tabletek przeciwbólowych i podpasek (tamponów-wygodniejsze na urlopie) i tyle. w zeszłym roku dostałam okres na 2 dzień urlopu i przeżyłam

Gość Karina Sasina_
z facetem jadę

Gość Karina Sasina_
lekka masa pocieszyłaś mnie nieco tampony to podstawa ale ja nie cierpię ich używać, w ostateczności zakładam raz na rok

Gość lekka masa
no innym tampony pasują innym nie,ale na urlopie najlepiej się sprawdza. da się przeżyć urlop z okresem ;) tak ze uszy do góry i baw się dobrze :)

Gość Karina Sasina__
dzięki:* Tobie też życzę udanego!

Gość wydaje mi sie
Jesli nie chcesz miec okresu to idz do ginekologa. Sa dwa wyjscia - albo okres wywolac wczesniej, albo go przesunac - obie opcje przy uzyciu odpowiednich srodkow farmakologicznych. :)

Gość lekka masa
Karina dzięki :) owszem można ale to tez może mieć swoje następstwa,może się nie udać itd.okres jak okres trzeba się przyzwyczaić i przeżyć ;P

Gość wydaje mi sie
wiadomo jest ryzyko ze sie nie uda. autorka musi zdecydowac sama czy sprobowac czy tez siedziec z zalozonymi rekami i pakowac tampony :)

Gość lekka masa
no tak ;P ja tam wolałam (i w tym roku tez) pakować tampony :P mi w niczym okres nie przeszkadza.korzystam z urlopy a okres traktuje jako małe uniedogodnienie ;)

Gość Karina Sasina__
ja jestem przeciwniczką pakowania w siebie jakiś środków, ingerencji w organizm, więc będę musiała zacisnąć zęby i wcisnąć tampona;)

Gość lekka masa
Karina :) witaj w klubie wiec nic innego jak paczka (lub dwie) tamponów i dobrze się bawić :)