Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz....

Zbłaźniłam się :(

Polecane posty

Gość nie wiem co teraz....

w sobotę byłam na imprezie, spotkałam tam chlopaka który bardzo mi się podoba, ja podobno mu tez. Niestety był on bardzo pijany, podobno nic nie pamięta, był cały czas ze mną, tanczyliśmy, siedzielismy rozmawialiśmy i się tylko całowaliśmy. Na drugi dzien dowiaduje się od naszego wspolnego kolegi że M (tak ma na imię) nic nie pamięta. i ten nasz wspolny kolega powiedzial mi zebym sie odezwala do M ( bo jakis rok temu trochę kręciliśmy ale urwalo się to..chyba przez to że to on ciągle do mnie zagadywal a ja udawalam obojetną ;/ czego teraz żaluję)... i wczoraj koleżanka mi podpowiedziala żebym go pierwsza zagadala, zaczepilam go wczoraj wieczorem na fb i do teraz jeszcze nie odczepił ;/;/ kurde czuje że popęłniłam gafę. ;/ co op tym sądzicie? Sorki za błedy itp ale dopiero wstalaam ;D p.s. ja mam 21 lat on 27...

Gość jhajdh
Sądząc po opisie i sposobie rozumowania mniemam, że od 15 roku życia tylko rosłaś.

Gość 9785dkjfho8er
On ma na imię M? :D

Gość tghyjuyui
o co chodzi??

Gość jhajdh
Też tego nie ogarniam. Właściwie to współczuję bo nawet nie wiedzą co tracą.

Gość powiem Ci tak..
jak na 21 lat to jesteś niedorozwinięta emocjonalnie i infantylna. Rozumiem takie wypociny u 16-latki, ale bez przesady... nie w wieku 21 lat