Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka1989

mam zlamane serce

Polecane posty

pochodzil do mnie chlopak 3 razy znalizsmy sie tydzien. we wtorek zostal na noc. po tym napisal sms ze dzis nie moze przyjsc bo wyjezdza do krakowa. i teraz ani nie pisze ani nie dzwoni. jak pisalam sms to ktos odpisal ze kuby nie ma ze zmienil numer telefonu ehh

znalas sie z niim tydzien i poszlas z nim do lozka? w dodatku piszesz, ze masz zlamane serce - czyli bylas w nim zakochana ? po tygodniu ? oj.. ciekawe co Ci musial mowic ten Twoj :P wspolczuje, ale mam nadzieje, ze to jednak prowo.

Gość OPOPOPOPOPOP
przecież ta pindzia ma dopiero 23 lata, głupie to jeszcze

nie ze sie zakochalam tylko w szoku jestem. bo jeszcze nikt mnie tak nie potraktowal. fakt szybko z nim poszlam do lozka ale sexu nie mialam dawno i mi brakowalo

Gość Supremus Dux
To było od razu mówić, że chciałaś żeby ktoś Cię porządnie wyruchał. A w tamte bajki to Ci nikt nie uwierzy.

Gość gość
To strasznie boli..wiem, ja umierałam z bólu widziałam tylko czarną otchłań, żadnej nadziei już na przyszłość... Dobrze, ze miałam tylu przyjaciół, którzy mi pomagali...próbowali przemówić do mnie, ze był świnią, że nie szanował mnie ani innych, że był egoistą, że było ważne tylko to co on chciał, manipulował mną ciągle, grał na moich uczuciach... Przed obcymi dusza człowiek, a ludzi którzy go kochają nie szanuje w ogóle ;( Wszysko tylko za kasę, za darmo nic nie zrobi. Ale co jeśli rozum jedno, a serce co innego. Dlaczego się kocha takiego człowieka? Dlaczego nie mogę przestać go kochać? Jest dla mnie jak narkotyk... tyle miałam planów, tyle nadziei na dobre jutro...a tu.. mój świat się zawalił ;(( i musiałam go odzyskać. Trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Zamówiłam jeden z nich. I po 2 tygodniach on pojawił się u mnie z kwiatami odzyskałam go, chociaż wiem że ma liczne wady KOCHAM GO!!!!