Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana88

Zbrodnie na dzieciach,Oprawcy którzy powinni kochac i wspierac.

Polecane posty

Gość Zdruzgotana88

Rok 2012 to rok Szymonka,Madzi i Gabrysia.Trzy głosne zbrodnie dokonane na najmniejszych,najbardziej bezbronnych istotach nie spodziewajacych sie ataku ze strony matki,osoby przez nie tak naprawde ukochane. Skala problemu jest ogromna.Zainteresowanie opini publicznej duze ale dorazne. Tragedie tych maluchów powinny nas sklonic do refleksji,aby interweniowac. Nawet jesli widzimy na placu zabaw 2latka szarpanego przez zdenerwowana babcie,reagujmy. Mam nadzieje ze ze matki w/w dzieciakow poniosa surowa kare,sprawiedliwa bylaby smierc bo odebraly tym maluchom najcenniejszy dar-zycie. te dzieci nigdy juz nie urosna nie wniosna nic do naszego spoleczenstwa,a mogly wyrosnac na lekarzy,policjantow,prawnikow... Ogrom tragedii jest powalajacy. Mam nadzieje ze katarzyna W powiesi sie w areszcie tak jak i jej "kolezanki po fachu" dzieciobójczynie kobiety ktore zebily nadzieje...Bo Dzieci sa Nasza Nadzieja na lepsze jutro. Jestem Mama 11mc dziewczynki,miesiac mlodszej od Madzi..

ee tam,nasze prawo jest zbyt łagodne dla tych degeneratow pseudo "matek"Pamietasz wielki skandal jak Ojciec 5 letniego Szymonka wrzucił do sieci jak jego matka go bije, wyzywa i wrzeszczy? i co tyle halasu i szumu sie narobilo, a skonczylo sie tak ze chlopiec do tej pory mieszka z matka,ktora tak strasznie go na nagraniach traktowala.Tylko czekac na kolejne tragedie.Uwaga niedawno pokazywala losy tego chlopca,matka dalej nim sie "opiekuje"

Gość zdruzgotana88
Pamietam ta sprawe to bylo pokazywane np w Interwencji "jedz kurwa bo ci przypierdole!!!" pamietam... dlatego mowie uwaga ludzi jest dorazna... a wasniewska ma dostac max 8lat :|

Gość zdruzgotana88
se.pl ujawnia i podaje do wiadomosci kupe takich przypadkow.. nie wszystko jest w tv np matka ktora jadla swojego syna... :O

kilka lat temu wstrzasnela mna smierc trzyletniego chlopca ktory przez kilka dni byl ciskany o sciane i okladany kablami ( chlopiec zmarl w szpitalu) wszystkiemu przygladala sie mamka katem byl konkubent:)) moze to co powiem was oburzy a bynajmniej oburzy wiekszosc ale moze gdyby w polsce byla legalna aborcja to ta szmata by ta ciaze usunela i oszczedzila temu juz narodzonemu tyle cierpienia

Gość dokladnie aborcja by temu
zaradzila, ale z drugiej strony nie wszystkie matki niechcianych dzieci je od razu zabijaja prawda? oddaja przeciez do rodzin zastepczych albo zostawiaja w szpitalach

Gość Ante....
Nie słyszałam historii tego Gabrysia. Poczytałam o tym i aż mną zatelepało.Biedny dzieciak! Nie pojmuję dlaczego ta matka go nie oddała skoro chciała się go pozbyc? Tragedia...

nie jestem za karą śmierci bo człowieka, który tak postępuje prędzej czy później sumienie samo zabije, najgorsze jest to, że dzieciobójców i pedofilów trzyma się na osobnych skrzydłach bo pozostali skazańcy zrobiliby takim "z dupy jesień średniowiecza"..aczkolwiek mój sąsiad był strażnikiem więziennym, nie raz opowiadał mojemu mężowi, że dostali cynk na takiego skurwysyna i zanim trafił do celi to już inni więźniowie się nim zajęli.. szkoda tych maleństw... bardzo przeżyłam takie sprawy związane z nieszczęściem tych dzieci i wiem, że czasami telefon na policję czy straż miejską nie zawsze pomoże ale na pewno nie zaszkodzi :(

ale z drugiej strony nie wszystkie matki niechcianych dzieci je od razu zabijaja i tak i nie -menelowy zazwyczaj nie oddaja do adopcji ale moze by sie wyskrobaly, chociaz cholera wie ,zanim taka szmata wytrzezwieje to juz rodzic zaczyna

Gość świeżoupieczonamamaJUSTYNA
dla mnie to co zrobili rodzice tych maleństw to jest tragedia, powinna być śmierć za śmierć, mam 2tyg córeczkę i nie wyobrażam sobie że mogłoby stać jej się coś złego to taki aniołek

najgorsze jest ze taki bydlak osilek nie stanie w szranki z rownym sobie , ale slyszalam ze na takich amatorow katowania dzieci czekaja juz koledzy w celi

Gość świeżoupieczonamamaJUSTYNA
no i mam nadzieję że ci ''koledzy'' w celi zrobią z takimi porządek, jak można zrobić krzywdę takim małym bezbronnym aniołkom

Gość bobo ono
Tu masz tylko przykłady z Polski a ile to jest podobnych zbrodni na świecie. Nie mówiąc już o głupocie rodziców i nieszczęśliwych wypadkach? Nie tak dawno było o Rosjance co wyrzuciła 2kę swoich dzieci z wieżowca, albo 18letnim tatusiu co zostawił 4mies dziecko w samochodzie podczas upału 38st lub matce z Krakowa która rzuciła się z bloku z chyba 3 miesięczną córeczką. A co z dziećmi które się utopiły, spaliły w samochodzie przez głupotę dorosłych. Wszystkie te dzieci cierpiały i wszystkich mi szkoda:(

Gość bylo wiecej takich zbrodni
Nawet kiedys zalozylam podobny temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5117576 moim zdaniem patologie nalezy przymusowo sterylizowac i nie miec nadziei, ze moze po trojce dzieci oddanych do domu dziecka w mamusi obudzi sie instynkt macierzynski i czwarte pokocha. To by uratowalo takiego Szymonka. Oprocz tego przywrocenie kary smierci za zbrodnie ze szczegolnym okrucienstwem.

Gość fghjkhgtfyguhijk
też jestem za karą śmierci. takiego pedofila nic nie zmieni, żadna terapia nie pomoże. ile to razy się słyszało że dopiero co wyszedł a już zgwałcił kolejne dziecko. Bandyta co pozabija pójdzie siedzieć na dożywocie a my za niego będziemy płacić. Ile by zaoszczędził budzet na takim uśmiercaniu darmozjadów. Poza tym może ludzie by się opamiętali.

Kara śmierci? O nie! Jak dla mnie to tylko kastracja i odsiadka w izolatce do końca życia!

Gość bylo wiecej takich zbrodni
z izolatki mozna uciec, moze przyjsc nowa wladza i uchwalic amnestie. Poza tym utrzymanie nawet najgorszej izolatki kosztuje, w perspektywie 30 czy 40 lat to sa niemale pieniadze.

Gość ROZWAZNA
STOP PRZYMUSOWI SZCZEPIEN! Glosujcie na Petycje Online jezeli nie chcecie byc przymusowo szczepione, Wy lub Wasze dzieci albo chociaz przeczytajcie! Media milcza a rzad za naszymi plecami uchwalil nowelizacje ustawy o szczepieniach...