Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckkinfashionstory

Jak iść ubranym na 1 spotkanie z dziewczyną z neta?

Polecane posty

Gość fuckkinfashionstory

? elegancko? sportowa? krótkie spodenki casualowo?

Gość fuckkinfashionstory
na spacer i do kawiarni dzinsy koszula i pantofle?

Gość moniczka :P
normalnie tylko się nie psikaj perfumami żeby nie jechało od ciebie

Tak, dżinsy, koszula i do tego buty pasujące. Raz, czy dwa się psiknij perfumami.

Gość zależy od dziewczyny ..
i miejsca na spacer... ale najbezpieczniejsze będą dżinsy, koszula (najlepiej sportowa) i jakiś fajny nienatrętny zapach... jak masz fajny zegarek to też nie zaszkodzi

Gość fuckkinfashionstory
pantofle skórzane czy tenisówk?

Gość fuckkinfashionstory
ale to sa takie casualowe pantofle i pasują do granatowych dzinsów

Gość oooo tylko nie
buty typu "adidasy"!!! casualowe pantofle będą ok

Gość Kobieta z klasą/
ja też mam taki dylemat:) umówiłam się do kina i też nie wiem jak się ubrać. Mam nową sukienkę i mnie kusi zeby sie w nia ubrac, ale moze jest zbyt elegancka. Jeansy? Teraz każda się tak ubiera. Nie wiem sama. Może jeansy, wysokie szpile i fajna bluzeczka do tego? Tylko,że ostatnio nie lubie chodzic w wysokich obcasach. Wole srednie lub płaskie, ale na randke to sie poswiece:D Na Twoim miejscu ubrałabym jednak albo jeansy ze sportowa koszula i sportowymi butami np.tenisówkami albo jesli bedzie bardzo ciepło to moga byc spodenki do kolan, ale takie bardziej eleganckie np.z lnu i tez sportowa koszula albo t-shirt i również tenisówki:)

Gość fuckkinfashionstory
miałem na myśli nie adidasy a białe tenisówki ale pantofle będa o wiele lepsze

Gość orofar
pantofle ? ludzie dajcie spokoj on sie z dziewczyna umowil a nie z gejowatym kolega !!!!

Gość fuckkinfashionstory
Kobieta z klasą/ jesli do kina to chciałbym Cię zobaczyć w fajnych obcisłych jeansach, butacj na obcasie i fajnej bluzeczce :) hmm ale te tensiówki białe nie będa zbyt eleganckie, jak myslisz? a jak ona się wystroi a ja w białcyh tensióweczkach?

Gość fuckkinfashionstory
no w końcu pantofle czy białe tenisówki?!!!!!! a?????????????????

Gość Kobieta z klasą/
Dzięki za rade:) Jesli to będą dobrze wykończone tenisówki i przede wszystkim czyste oraz reszta stroju będzie do siebie pasować i wszystko będzie doskonale odprasowane, to się nie będziesz musiał wstydzić. Idziecie na spacer, także jeśli ona wyjdzie w szpileczkach to ona sobie narobi obciachu nie Ty. Na jej miejscu ubrałabym też jeansy albo jakas sportowa spodnice i bluzeczke oraz również tenisówki lub baleriny (ciężko się spaceruje w wysokich obcasach).:)

Gość fuckkinfashionstory
hmm no sa białe tenisówki a czyste to zawsze są bo szoruje :) granatowe dzisnsy pasuja do bialych tenisowek czyli Pantofli nie zakładac? ok

Gość sdfsdfs
jak to ma sie pryskac perfumami? oczywiscie ze sie prysnij:) nie ma to jak facet od ktorego czuc porządne perfumy:)

Gość sdfsdfs
najlepiej ubierz sie w dwa zestawy, daj tutaj fotki a my Ci doradzimy :) oczywiscie twarz sobie wytnij:P

Gość fuckkinfashionstory
fiku mikuuu no to takie mam :) hehe a jakie buty? tenisówki białe czy pantofle brązowe?

Gość fuckkinfashionstory
bez perfum nie wychodze na randki :P

Gość sdfsdfs
a czemu nie trampki? przeciez teraz roznie chodza... i mieszaja style:P oby nie pantofle;P

dla mnei taki Krzysiu Ibisz czy wojewódzki w trampkach wygladają śmiesznie, to jest dobre dla młodzików

Gość sdfsdfs
autorze czy zrobisz fotki czy mam spadać stad nie wiem czy czekac:P ale jak sie nie zdecydujesz to biale trampki jeansy i jaka koszule z krotkim rekawem (ale nie taka elegancka) mam andzieje ze wiesz o co mi chodzi: albo jaki T-shirt tez bedzie ok. Zawsze faceci dobrze w tym wygladaja ps udanej randki:P

Gość Kobieta z klasą/
fiku,, ja wprost przeciwnie uwazam ze wygladaja swietnie, tym bardziej ze reszta stroju tez do siebie pasuje. Nie widze powodu dla ktorego facet po 40 musiałby ubierac sie jak dziadek. Idz w tych tenisowkach (to w koncu spacer) trampki tez moga byc. jesli masz dobry gust to przeciez wiesz jak powinien wygladac facet,czyli - stosownie do okolicznosci :)