Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguaaanka

Do dziewczyn, które mają braci....

Polecane posty

Gość iguaaanka

Jesteście zadowolone z takiego układu, czy wolałybyscie miec siostrę/siostry??? Czy bracia trzymaja sztame ze sobą, a wy jestescie na boku, czy jak jest?? Proszę, napiszcie, to dla mnie bardzo ważne :-O

Gość kasaa
z bratem mam mały kontakt i do tej pory się kłócimy ,on ze wszystkimi się w zasadzie kłóci ,ma ciężki charakterek,moze z siostrą miałabym lepiej

Gość masakra jak się spasłam
mój mąż ma siostrę i brata - młodszych. z bratem -suuuuper. wafle jak ta lala. a siostrę traktują jak zło konieczne. nienawidzę tego w mężu, próbuję to w nim zmienić, ale ni cholery...

Gość dhdhdd
Ja mam brata i siostre i lepiej dogaduje sie z bratem z siostra ciagle plukemy na siebie jadem :D

Gość iguaaanka
czyli dziewczyna ma przesrane, mając braci :-O

Gość masakra jak się spasłam
no u nas niestety tak to wygląda. chłopaki jeden drugiego kryje jak może, a siostrę to z byle głupotą rodzicom podkablują i wielką radochę mają.

Gość znam to znam
My jesteśmy we 3, ja jestem ta po środku wiekowo. I niestety, ale nigdy nie miałam i nie będę miała tak dobrej relacji z jednym i drugim bratem jak oni ze sobą nawzajem. Każdy z nich ma teraz zupełnie oddzielne życie. Jak jest coś na prawdę źle to się wspieramy. Ale zazdroszczę rodzeństwu, które się kontaktuje cały czas, mają taką silną więź. Ja to swego czasu próbowałam wypracować, zabiegałam o kontakty, ale oni olewali :(

Gość ja z bratem to miałam źle
2 lata starszy był, poniżał mnie często i wyśmiewał przez wiele lat. Teraz jak jesteśmy dorośli to już jest grzeczny w stosunku do mnie, ale nie ma między nami bliskiej więzi. Nie jesteśmy nauczeni, żeby ze sobą rozmawiać. Widzimy się tylko w święta w czasie odwiedzin u rodziców. Ewentualnie od wielkiego boomu jakieś spotkanie, ale jest to zawsze niezwykła rzadkość.

Gość sexeo
ja regularnie rucham siostre i obojgu nam to pasuje

Gość glupia zona tirowca
mam 2 braci super jest, znam sie na lakiernictwie i budownictwie,

Gość arianka
Mma brata i siostrę i mamy dobry kontakt wszyscy ze sobą. Właśnie z nim na skeypie skończyłam gadać. Sewgo czasu były kłótnie, nawet bitwy i to czasem do podrapania aż krew poszła....ale teraz kiedy wszyscy jesteśmy dorośli jest ok. Dużo gadamy ze sobą.

Mam brata i mogłabym mieć jeszcze jednego czy 2 :) może dlatego że bracia czują potrzebę opieki nad siostrą a z siostrą myślę że byłby problem .. chociaż nie ma reguły nie mogę porównać bo nie mam siostry może dawałaby mi ciuchy ?:D

Gość akula adzilua
Ja mam dwóch. I z oboma sredni kontakt - raz lepiej a raz gorzej. Ale kocham ich i podbramkowych sytuacjach mozemy na siebie liczyc.

Gość esmeraldaaaaaaa
ja mam brata starszego o 10 lat i dobrz sie z nim dogaduje mam tez dwie siostry i tez ok jest miedzy nami