Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana;((((((((((

ciaza........................................................

Polecane posty

Gość zalamana;((((((((((

zerwalam z chlopakiem miesiac temu,zdradzalam go z innym.......teraz jestem z tym drugim chlopakiem,odeszłam do niego i jestesmy razem,jest swietnie itp,ale jestem w ciazy.....bylam u gina i jest ot 5ty tydzien.nie wiem co mam zrobic,bo 5tyg temu byl jeszcze czerwiec i syialam z moim dawnym chlopakiem,i boje sie ze to bedzie jego dziecko,bo sypialam z nimi obojgiem w miedzyczasie...biore tabletik regularnie naprawde nie wiem dlaczego...;(((

jednego dnia sypia z nim a następnego rzuca. może zastanów się nad tym co robisz.

Gość zalamana;((((((((((
ejj....tonie bylo tak...sypialam z nim(nazwijmy go Kamil) bo bylismy rok razem,i chcialam zeby dal mi spokoj.a z moim drugim(nazwijmy go Filip) sypialam z milosci i nadal sypiam,a kamila zostawilam miesiac temu,i teraz nie wiem co robic i czy to moze byc dizecko kamila i tak naprawde chcialabym poronic bo nie chce tego dziecka;((( moje zycie sie wali

Gość zalamana;((((((((((
pomocy;(((((((!!!!!!!!!corobic

Gość 22222655444
ciąże liczy się od pierwszego dnia miesiączki, jeżeli to 5 tydzień do zapłodnienia doszło ok 3 tygodnie temu, a zerwałaś miesiąc wcześniej.raczej dziecko tego drugiego.

Gość A ja powiem tak:
Jesteś walnięta- sypiałaś z...Kamilem, BO CHCIAŁAŚ ŻEBY DAŁ CI SPOKÓJ???? A teraz najlepiej stwierdzić, że chcesz poronić??? Ty idź do ginekologa, a tak przy okazji do dobrego psychiatry. Co to dziecko ci zrobiło? Lepiej żeby umarło bo ty się nie zabezpieczyłaś???

Gość dhdhdd
Najlepiej bedzie jak usuniesz bo yakie geny jak twoje nie powinny byc przekazywane 🖐️

Gość dhdhdd
Poczytaj w necie o ru486 kosztuja oko 350zl

Gość TAAAAA jaaa jajajaj jajajjaa
kamila i tak naprawde chcialabym poronic bo nie chce tego dziecka;((( moje zycie sie wali dziecko zastanow sie co piszesz inne kobiety latami sie staraja o dziecko obys nigdy jednak nie byla matka:O:O:O

Gość zalamana;((((((((((
nie chcialam zeby on(kamil) sie domyslil ze coś jest nie tak miedzy nami,chodziaz bylo.on mnie zle traktowal i chcialam zeby dal mi spokoj....pamietam ilemnienawyzywal jak powiedzialam ze odchodze,jeszcze niektore moje rzeczy zostaly w naszym wspolnym mieszkaniu ;((((( a Filip mnie kocha i jezeli to bedzie dziecko tego drania a nie Filipa to nie wiem co zrobię;(( i badanie dna jest drogie i oni sie dowiedzaze mialam wątpliwosci co do jcostwa...bylam juz u ginekologa.... 22222655444 ehhh nawet nie wiesz jak bardoz bym chciala zeby tak bylo;(

Gość A ja powiem tak:
To spokojnie urodzisz, a w szpitalu zrzekniesz sie praw i będziesz miała PROBLEM z głowy. Tylko nie pieprz więcej że chcesz poronić!!! Nawet nie wiesz, o co prosisz...

Gość zalamana;((((((((((
nie mogeot takzostawic dziecka,bo jak juz filip bedzie o nim wiedzial to nie pozwoli mi go zostawic...a jeszcze mu nie mowilam ale to dobry chlopak i wiem ze nie pozwoli mnie skrzywdzic tylko nie wiemjak zareagowalby gdyby to niejego dziecko...mam liczyc na łut szczescia i nadzieji ze to jego dziecko,i jak sie urodzi,tomimo watpliwosci brnac dalej...;(((

Gość 22222655444
A kiedy ostatnio kochałaś się z Kamilem?Teraz ciąże określa sie dokładnie co do dnia. np 5 tydzień 3 dzień.