Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona322

Strach przed Jazdą.

Polecane posty

Gość przerażona322

Dawno nie jeździłam samochodem. I teraz się boję zacząć prowadzić. Ale muszę bo zapomnę całkiem, tylko wciąż mam w głowie że do jakiegoś wypadku doprowadzę. Wstydzę się komukolwiek o tym powiedzieć. Wszyscy zaczynają naciskać bym zaczęła jeździć a ja się denerwuję.

Gość spoko spoko bedzie ok
wiem mialam tak samo jak ty i zaczelam jezdzic wieczorami jak prawie ruchu nie bylo i tak 2 dni a pozniej na gleboka wode trase walnelam 500 kil i zyje juz 2 lata :D ale nie powiem balam sie ,jak sie tak panicznie boisz to nie wyjezdzaj tylko w godzinach szczytu bo to jak samobójstwo aa i nikogo nie bież ze soba bo doradzaczy nie potrzeba jeszcze bardziej stresuje jak ktos mowi a teraz zrob to :D

Gość przerażona322
Właśnie. Kiedyś czyli prawie pół roku temu pojechałam do rodziny 50 km ode mnie, a że tam były górki i światła na tej górce to się musiałam zatrzymać. No i jak miałam ruszyć to samochód pojechał mi w dół i od tamtego czasu mam jakiś uraz że spowoduję jakiś wypadek. Nie wiem jak to będzie gdy siądę za kierownicę. Zapewne nie zapomniałam to jest pewne ale na pewno będę się denerwować.