Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tukaluka

Co napisać w sms?

Polecane posty

Gość tukaluka

Mam malutki problem, a mianowicie: dzwonił ktoś dzisiaj do mnie z numeru, którego nie mam zapisanego i nie zdążyłam odebrać. Mam pewne podejrzenia kto to mógł być ale nie chce mi się oddzwaniać, chce wysłać sms, co powinnam napisać? Czy mogę po prostu napisać coś w stylu : "Co tam?" albo: "Jak mogę Ci pomóc?;)" tak żeby nie przyznawać się do tego, że się nie zna tego numeru bo np się go wykasowało?

Gość ludzik.
napisz: Dzwoniłeś/łaś do mnie?

napisz "lubisz krochmal?" :classic_cool: a ta na powaznie to "dzwoniles do mnie" jest dobre.

Gość tukaluka
ale chodzi o to, ze chociaż mam podejrzenia, że to facet nie jestem tego pewna, a nie chce pisać z końcówką "aś/eś"...

Gość caffe_terria
no jak napiszesz "co tam" to on Ci odpisze "a po staremu a u Ciebie?" i dalej nie bedziesz wiedziala kto to :D:D

Gość caffe_terria
poza tym skoro miala nieodebrane polaczenie z tego numeru i napisze smsa z zapytaniem "dzwoniles/as do mnie" to nie zrobi z siebie lekkiej idiotki? :D bo to bedzie takie oczywiste?

Gość 22222655444
zadzwoń krótko i się rozłącz i zaczekaj aż oddzwoni.Albo napisz zadzwoń koło 21, teraz nie mogę rozmawiać.

Gość z gilem
napisz " kto tam ? " i puść uśmiech

Gość moniczka :P
zadzwoń z innego numeru powiedz ze jesteś ankieterką i wybadaj kto to jak juz będziesz wiedzieć do napisz sms