Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soconfusedfuckmylife

prosze dziewczyny pomóżcie..

Polecane posty

Gość soconfusedfuckmylife

a więc, zaczne od tego że chciałbym, aby dziewczyny wypowiadały się w większości, bo chciałbym porady od dziewczyny bo sam jestem chłopakiem.. mam problem ze swoją dziewczyną, jesteśmy razem już miesiąc, i dla mnie zerwała ze swoim uwczesnym chłopakiem, w dniu chodzenia ze sobą nie zmieniła statusu na facebooku bo było to wiadome, ze glupota tak po 1 dniu zerwania z chlopakiem ma nowego i ustalila ze za 2 tygodnie. teraz minal miesiac i ona pisze ze "niechce narazie" wszystkie komentarze gdzie jest napisane ze jestesmy razem usuwa, pytania na stronie czy ma chlopaka takze usuwa.. wiec niewiem o co chodzi.. ostatnio nasze relacje sie troche pochrzanily, jest mniej czula, olewa mnie, zawsze duzo pisalismy a teraz w wiekszosci odpisuje mi "-.-" i tak jak do kolegi, ktorego nie specjalnie darzy sympatią.. bardzo ja kocham ale boje sie ze niedlugo wszystko miedzy nami sie popsuje, o ile narazie sie nie popsulo. jak widzicie pisze o jakims facebooku i jakis glupotach, ale to wlasnie przez takie male gowna jebie sie miedzy nami... prosze o wasze opinie

Gość doradźcie mi dziewczyny
BO FEJSBUK RUJNUJE ŻYCIE I ZWIĄZKI,MUSICIE TO W KOŃCU ZROZUMIEĆ I UWOLNIĆ SIĘ O TEGO GÓWNA!!!