Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenua totalna

Kupilam sobie konserwe...

Polecane posty

Gość zenua totalna

Morliny, jak na konserwe, byla calkiem droga. Wiem, wiem, co oni tam nie wkladaja, czego oni tam nie miela. Mimo wszytsko pozwalam sobie czasem na to "szalenstwo", bo kojarzy mi sie z wypadami pod namiot za mlodu, wczasami z rodzicami gdzies tam w domku letniskowym, dobra konserwa nie jest zla. Jest... Kupilam dzis porsche wsrod konserw. Cenowo na pewno. W srodku zgodnie z opisem mialo byc miesko ze swinki (plus dziesiatki innych wzmacniaczy, polepszaczy i konserwantow - juz te kwestie omijajac - zaakceptowalam to przy zakupie). Otwieram taka dobrze wylezana w lodowce, coby galaretka byla fajna, zimna, "zwiezla"... Niestety..., jeszcze jedno spojrzenie na etykiete..., zgadza sie, ma byc przeciez mieso, przynajmniej czesciowo... Kupilam smalec w puszcze z galaretka za 8zl... Przegrzebalam nozem cala zawartosc puszki. Proporcja tluszczu do miesa taka, jaka byc powinna miesa do tluszczu. Maila do nich pisze, wk ur wil am sie!

Gość antycokolwiek
tzra bylo kupic parowki z Biedronki i nie byloby tematu :)

Gość zenua totalna
No parowki z biedronki przy mojej konserwie to naprawde bomba miesna. Serio, wsciekla jestem, nie zostawie tak tego...