Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nowy laptop

Polecane posty

Bede zmienial laptopa na mini nie zalezy mi zbytnio na parametrach ma byc tylko do neta i ze by mozna go bylo wszendzie wziac ale taki la ptop nie managrywarki dvd znajdzcie mi prosze jakis jak mozecie bo samemu nie bardzo mi idzie wybrac

Gość IMO1575554
a skad masz pieniadze na tego laptopa ? z renty czy mama ci kupi ?

Gość inzynier serwisowy zban
e?????????? Napisz to po polskiemu Ma być z nagrywarką i być mobilny czy nie ma mieć bo ni ciula nie rozumie. Z nagrywarką i mobilny, SOLIDNY i tani tj

Ucieło mi. Z nagrywarką soldny, mobilny i tani to jedynie dell 1440. na i3 dostaniesz za 1500 - 1700pln. 5 złotych. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość IMO1575554
on nie moze inaczej napisac bo jest upośledzony umysłowo :D

Imo cwelu ciesz sie ze nie ma cie przy mnie bo sprzedal bym ci kose i bys reszte zycia chodzil o kulach 🖐️ To ma byc mini laptop

Kwestia co chcesz... ale i tak za dużo za free powiedziałem. Większość ludzi wybrała by 1440. JEST BRZYDKI jak każda biznesówka ale za to solidny. Masz wszystko zawsze i wszędzie. Dokupujesz modem wwan wbudowany za jakieś 120 170pln i kartę sim i masz net za darmo w całej polszy. Masz zintegrowaną grafikę więc nie czeka cie reballing z powodu bezołowiowej cyny i gotowania się wnętrzności. 14 cali daje komfort przy biurko i na kolana też się nadaje 15 jest za duża. Więc lepszej opcji all in one everywhere nie ma. A żeby kupić dobrą 12 tkę i być wpełni mobilnym musisz mieć 3 tyś wzwyż. Wówczas można gadać o x220 x230 fujitsu itd itd. Jak ma być tablet dodaj jeszcze 1 tyś. Więc jest to jedyny dobry model na rynku w tej kasie i klasie.