Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1236/?.

Pomocy

Polecane posty

Gość 1236/?.

Ostatnio postanowiłam iść na studia i tu zaczęły sie schody na jaki kierunek wybrałam pedagogikę tylko teraz nie wiem co dalej jak gdzie :-/ chodzi mi o to ze za granica pracowałam z dziećmi polibilam to i chciałam iść na kurs montessori lecz nie moge iść bez skonczonych studiow pedagogicznych.czy ktoś mi moze z was pomoc ? Chce pracować z dziećmi ale nawet nie wiem jak mam sie zabrać za to w Polsce.i ile takie studia zaoczne kosztują? Szukam czegoś na terenie śląska

Gość O_o 2525
wejdź na strony uczelni i poczytaj o zasadach rekrutacji. Nie wiem jak na Śląsku ale w kuj-pom już po rekrutacjach :/ chyba, że załapiesz się na dodatkowy nabór.

Gość O_o 2525
Sorki, nie doczytalam, że chodzi Ci o zaoczne, tam nabór jest później. Co do cen-moja kuzynka studiuje psychologię co prawda i płaci 2500 tylko nie wiem czy za cały rok czy tylko za semestr-uczelnia państwowa.

Gość 1236/?.
Właśnie o to chodzi ze nawet nie wiem na jaka uczelnie i dokładny kierunek nic nie wiem jak sie nazywa w Polsce nie byłam 6 lat ale zdecydowałam iść dalej do szkoły.poki nie jest za późno heh

Gość Trenera
Up

Gość Dcvg
Serio nikt nic nie wie???

Gość Uczelnia_odpowiada
Jeśli chcesz studiować a najprostszej rzeczy w dobie internetu i przy łatwym dostępie do informacji ty nie potrafisz jej znaleźć to odpuść sobie studia i idz do łopaty, bo zginiesz tam...

Gość Dcvg
Weź zachowaj sobie komentarze dla siebie.... Lopata to ja ci moge dołożyć jesli chcesz....