Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaSL

Jakie tampony do pływania i na basen ?

Polecane posty

Gość MariaSL

czesc, Chciałam zapytać czy ktoś próbował tamponów, które są przeznaczone do uprawiania sportów, seksu, na basen ? Pytam ponieważ wypatrzyłam takie "Beppy" i drugie chyba "Gynotex" i tak sobie o nich czytam i czytam, same zalety :) Ale czy ktoś je stosował??? Są jakieś opinie czy to się sprawdziło ?

Gość MariaSL
Normalnych ? no ale zaraz po musisz go zmienic bo pewnie jest nasiąknięty. A mnie zależy bym nie martwiła się przez cały dzień (no może prawie cały dzień ;) )

Gość Saba_dojrzala
ja stosowalam w tamtym roku jak jechalam na wakacje do egiptu i smialo moge ci polecic. normalnie uzywam na codzien zwyklych, ale jak bede we wrzesniu leciec do tunezji to chyba kupie ponownie. te ktore ja kupilam to bardzo fajnie sie sprawdzily, tylko z wyciagnieciem byl ciut wiekszy problem, ale potem sie juz nauczylam i szlo mi gladko :) Chociaz z tego co widze to te beppy maja chyba uchwyt ktory pomaga w wyciagnieciu (a te ktore ja miala nie mialy tego uchwytu). (seksu nie probowalam, ale mysle ze smialo mozna)

Gość mirrrka23
A musisz chodzić na basen mając okres ? Może odpuść sobie te kilka dni...

Gość MariaSL
Głupie pytanie czy musze chodzić na basen... a co mam może zamknąć się w 4 ścianach i nic nie robić bo mam okres? Dziwna jestes...!