Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek356

Kolega czy coś więcej?

Polecane posty

Gość maciek356

Dziewczyny jak poznać po waszym zachowaniu czy traktujecie chłopaka jak kolegę czy wam się podoba?

Gość ale ty
może lepiej napisz jak ona cię traktuje to ocenimy...

Gość maciek356
Chodzi mi o jakieś ogólne wskazówki

Gość ale ty
zależy na jaką dziewczynę trafisz. jedna da ci to od razu do zrozumienia, inna będzie zbyt nieśmiała i zachowawcza. niektóre unoszą siędumą i hmm.. specjalnie ignorujączy śa niemiłe wobec faceta, który ich kręci. trochęto skomplikowane... zależy od wieku, charakteru, doświadczenia z poprzednich związków, chcicy itp...

Gość maciek356
Jakby kobiety nie mogły być logiczne...

Gość alina653
Jakby mężczyźni nie mogli nas zrozumieć...

Gość maciek356
Jako przykład można podać to że sama zagaduje lub się uśmiecha

Gość maciek356
No czasem ciężko szczególnie kiedy pewne zachowania są średnio logiczne bo np mówię mu nie i zobaczę czy się będzie dalej starał

Gość ale ty
to wrzuć na luz. bardzo możliwe, że ona czeka byś ty się starał, zabiegał. no to staraj się na ile ci sił i chęci starczy (ale nie bądź nachalny). jeśli w pewnym momencie będziesz miał dość, to olej. wtedy, bardzo możliwe że się ocknie i sama będzie za tobą latać. taki scenariusz często się sprawdza

Gość maciek356
Racja taki scenariusz się sprawdza. Tylko co to znaczy staraj się ale nie bądź nachalny?

Gość ale ty
no ja nie znam waszych relacji, jak blisko jesteście? masz jej nr telefonu? po prostu odwzajemnij uśmiech, zagadaj czasem o jakiejś bzdurze, potem się samo potoczy i wyczujesz czy jest chętna kontynuować czy nie. jeśli nie, to się nie narzucaj. jeśli chcesz sprawdzić czy ona coś więcej teges do ciebie, to np. na jej oczach zagadaj do innej laski, susz zęby, a katem oka patrz jak ona reaguje. jeśli po tym będzie np. na ciebie zła, czy nie będzie chciała gadać, to znaczy ze jest zazdrosna i masz szanse...

Gość maciek356
Tak mam jej nr tel. a spotykamy się sporadycznie na uczelni. Na zajęciach albo przypadkiem na wydziale. Tak jak napisałem czasem ona sama zagaduje jak się mijamy. Czy o jakieś inne dziewczyny jest zazdrosna to ciężko powiedzieć.

Gość ale ty
słuchaj, ja ci radzępo prostu wrzucić na luz. nie znasz jej więc tym bardziej nie powinno ci aż tak zalezeć. zagadaj, zró głupi żart, rozśmiez ją. spodoba jej się albo nie. najprawdopodobniej odwzajemni miły gest z twojej strony, bo zazwyczaj tak ludzie reagują. a jeśli strzeli focha (co jest naprawdę mało prawdopodobne) to przynajmniej dowiesz się że szkoda na nią czasu. idiotki przecież nie chcesz chyba co nie? luzacko do tego podejdź - uda się to super, a jeśli się nei uda - no cóż, nie ta to inna. nie kalkuluj wszystkiego, nie myśl bo i tak wszystkiego nie przewidzisz. idź na spontana. baby to lubią. zero stresu bo to od razu wyczuje i będzie miała nad tobą przewagę

Gość maciek356
Wiem, że na luzie. Nie mam z tym raczej problemu. Stąd zresztą też moje pytanie.

Gość KoRnik11111122222
"no to staraj się na ile ci sił i chęci starczy (ale nie bądź nachalny)" hhahhahahhahhaa ja pieerdole co za złota porada :D staraj sie tylko nie staraj sie

Gość maciek356
No właśnie o to mi chodzi... Nie mam problemu z zagadaniem do dziewczyn w sumie jakieś się wokół mnie kręcą ale ciężko mi odróżnić której się mogę podobać a która mnie po prostu lubi? Przecież dziewczyna pierwsza kroku raczej nie zrobi? Mylę się?

Gość ale ty
no a co w tym złego? przecieżjej nie zna z charakteru dobrze. moze jest chodzącą pięknością ale również pustakiem, albo mściwą suką idącą po trupach? co on ma ise starać i płaszczyć, a ona ma czekać i księżniczkę stroić? jeśli jej będzie zależeć to się razem do siebie zbliżą, ale póki on nie jest pewien czy ona jest chętna na coś wiecej, to po co ma wykładać karty na stół i strugaćrycerza na białym koniu? weź zejdź na ziemię, zanim będziesz prześmiewał/a innych!

Gość ale ty
no a co w tym złego? przecież jej nie zna z charakteru dobrze. moze jest chodzącą pięknością ale również pustakiem, albo mściwą suką idącą po trupach? co on ma ise starać i płaszczyć, a ona ma czekać i księżniczkę stroić? jeśli jej będzie zależeć to się razem do siebie zbliżą, ale póki on nie jest pewien czy ona jest chętna na coś wiecej, to po co ma wykładać karty na stół i strugać rycerza na białym koniu? weź zejdź na ziemię, zanim będziesz prześmiewał/a innych!

Gość maciek356
No ale właśnie pytam o to jak to poznać po tej czy innej dziewczynie?

Gość KoRnik11111122222
prosze cie nie udzielaj rad ludziom bo jesteś głupią kretynką

Gość ale ty
niektóre stawiają pierwszy krok. ale najczęsciej to jest tak, że tworzą okzaje/sposobności ku temu byśniby ty zrobił pierwszy krok. tak jakby cię wybierają, byś zaczął, więc de facto one zaczynają

Gość ale ty
KoRnik11111122222 dobrze że ty jesteś mądrzejszy/a

Gość maciek356
Jakieś przykłady takich sytuacji??

Gość maciek356
które dziewczyny prowokują żeby chłopak zrobił pierwszy krok?

Gość KoRnik11111122222
maciek ja pieerdole ile ty masz lat że pytasz o takie rzeczy, ogarnij sie kuurwa

Gość maciek356
KoRnik przecież nie rzuci się na faceta no chyba że Ty znasz takie dziewczyny:P

Gość KoRnik11111122222
dziewczyny potrafią być bardziej nachalne niż myślisz

Gość maciek356
Jasne, nie wiem o jakie Ci chodzi...

Gość KoRnik11111122222
to znaczy że nie spotkałeś

Gość maciek356
No nie spotkałem poza tym akurat nachalne często są dziewczyny które są np zdesperowane że nie maja faceta.