Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nerwica lękkkowaa

jestem do kitu :(((

Polecane posty

Gość Nerwica lękkkowaa

Cześć. Pół roku temu stwierdzono u mnie nerwicę lękową i fobię społeczną. Brałam przez jakiś czas cital, ale z racji tego, że miałam bardzo silne napady bólu głowy, musiałam go odstawić. W sobotę mam wesele u sąsiada chłopaka na które nie chcę (on mnie niestety do tego zmusza, mimo że nie przepada za swoim sąsiadem a idzie bo matka kazała). Mam kilka problemów: 1.będzie mnóstwo pięknych kobiet przy których będę czuła się jak kopciuch (mam niesamowite kompleksy) 2.będzie na tym weselu chłopak który kiedyś strasznie mnie skrzywdził. Bałam się iść z tym na policję, ale uraz pozostał :( 3. Ma być 260 osób co również jest dla mnie przeszkodą. Jestem strasznie załamana. Mój chłopak wie, że mam nerwicę lękową i fobię społeczną a mimo wszystko nie potrafi tego rozumieć. 2 tygodnie temu również byłam z nim na weselu, ale wtedy nie było na nim człowieka który mnie skrzywdził i nie było tylu ludzi! :( No chyba w połowie wyjdę bez słowa :(

Gość no ale co tu tłumaczyć
tak szczerze to nie wiem z czym Ty masz problem tak na serio

Gość Nerwica lękkkowaa
proszę o pomoc :(

Gość Nerwica lękkkowaa
nie z kim tylko z czym...z sobą, bo nie dam rady iść na to wesele.

Gość no ale co tu tłumaczyć
jeśli chłopak wie tylko o chorobie to jego postępowanie w tym wypadku jest ok

Gość Nerwica lękkkowaa
no nic...to wypada mi tylko iść na wesele, dostać ataku paniki i stracić przytomność...trudno. Przynajmniej będzie powód żeby opuścić imprezę.