Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna123k

Chora

Polecane posty

Gość czarna123k

Witam! Proszę tylko o radę.Mianowicie ok 2 lata temu straciłam chęci do wszystkiego, życia, brak energii, stałam się obojętna i niedostępna dla innych przez co też samotna. Mam ojca alkoholika chyba nabawiłam się przez niego nerwicy, wiecznie chodzę przestraszona gdy tylko on wraca do domu, jest agresywny. Jakoś od 8 miesięcy jestem w związku wtedy wszystko jakby we mnie się uspokoiło, ale jakoś 3 miesiące temu miałam złe przeczucia co do niego i sprawdziłam jego pocztę, okazało się,że flirtował sobie z koleżanką, mężatką z pracy. On uważa,że to tylko tak po koleżeńsku i nic to dla niego nie znaczy.Głupia wybaczyłam,ale mu już nie ufam i obawiam się,że nigdy nie zaufam, problem w tym,że go kocham.Bezsensu to wszystko.Od tamtego momentu stałam się załamana już totalnie, męczą mnie myśli czy dalej z nią pisze, czy może z jakąś inna, czy jak wyjeżdża ode mnie to do domu czy czasem do innej i czy w pracy czasem sobie z nią nie flirtuje. Zaczęłam mieć tzw. napady lękowe, oprócz tego czuję się wykończona psychicznie.Nie wiem czego chcę, nie potrafię podjąć decyzji. Co ja mam robić?

Gość dftgyuiwertyui
było by dziwne gdyby nie pisał, kazda to przechodziła

Gość mike915
to co mam się tak po prostu z tym pogodzić i czekać aż znów zacznie z jakąś pisać? Nie mogę tego tak o zostawić i udawać,że już mnie to nie boli, bo boli cholernie.