Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siala la, brakuje mi facetaaa

Tęsknię za związkiem, kto też?

Polecane posty

Aha dodam jeszcze ze jak juz koleżanka z nim tanczyła to podeszłam do niej i powiedziałam ze ma sie od niego odczepić bo i ja zabije:D

No proszę, to widzę wojowniczka z Ciebie:D:D A jak długo już się spotykacie? To myślisz, że jeśli dowiedział się o tej akcji z płaczem może uważać, że jestem żałosna i już w ogóle straciłam w jego oczach?

Ja np jakby mnie facet z pracy zaprosil gdzies to bym ze stresu nie przyła chyba hahahahah mówie serio, ja sie czasem jak wariatka zachowuje albo bym powiedziałą ze nia mam czasu

No proszę, to wojowniczka z Ciebie:D A długo już razem jesteście? A myślisz, że zakładając, że mógł się dowiedzieć o tej akcji z płaczem to teraz w jego oczach już w ogóle jestem żałosna i spalona?

ojej, chyba forum się popsuło.. Spróbujmy przewinąć stronę..

Cholera no... W takim razie chyba będę uciekać, bo w sumie już późno.. Nie wiem czy przeczytasz wiadomość.. I mam nadzieję, że uda nam się jeszcze zgadać i dokończyć rozmowę:) Dzięki i dobranoc:)

Dziewczyny mi się nie odblokowało jeszcze ale widze że coś piszecie bo odpowiedzi przybywa jak tylko sie odblokuje to się odezwe

Nie jesteś załosna i spalona przestan sie tym przejmować a jesli słyszał to odwróć kota ogonem i ze to nie o to chodziło tak naprawde

Gość ekhmmmmm
Dziewczyny, ale sie rozpisalyscie! :)