Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TwojazonaA1

zdradzona w ciązy czyli przegrany śmieć

Polecane posty

Gość TwojazonaA1
zaczać życie układać ale jak? co ja mogę teraz zrobic, siedziec i czekac

poukładaj sobie w głowie. odpocznij bo masz w głowie bałagan. zapomnij teraz żeby wracać do męża. czas do porodu wykorzystaj na poukładanie i planowanie. gdzie zamieszkasz, jak zorganizujesz sobie życie. na męża jak widać nie masz co liczyć. jesteś w ciąży a ten nawet nie pomyślał o przeprosinach albo żeby zapytać jak się czujesz. poukładaj sobie tak,żeby nie być na czyjejś łasce. nie szargaj nerwów na rozpamiętywanie tego co mąż Ci zrobił. odpoczywaj i planuj.

Nie wiem dlaczego tak atakujecie biedną kobiecinę! Boże po co jej jakieś wasze bulwersy. Oczywiście, że w małym miasteczku lub na wsi jest mniej rzeczy do roboty i więcej czasu na rozmyślanie i zamartwianie. Teraz skup się na sobie i dziecku, bo to dla niego musisz być silna. Nerwy tylko mu zaszkodzą. Olej temat męża do czasu porodu, jak nie zainteresuje się sam Tobą i to mieszkanie z którego się wyprowadziłaś, należy do Ciebie lub jesteś współwłaścicielem wprowadziłabym się tam i to tego bydlaka wyrzuciła z domu.Na razie zostań u rodziców niech pomogą Ci przy dziecku i lepiej, żebyś nie była sama. Zdradza, nie zdradza i tak zachowuje się skandalicznie jako przyszły ojciec. Tylko kobieta ma uzasadnione humory i ma do nich prawo podczas ciąży. Po co Ci dwójka dzieci, męża w wychowywaniu sobie odpuść jak tak Cię traktuje. Gdyby mnie to spotkało pewnie zachowywałabym się jak Ty. Współczuje! Ale głowa do góry, po narodzinach dziecka ono będzie Twoim całym światem. Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży !

Gość Inicjały ju
Fakt ze jesteś gęsia z wiejskim myśleniem Byle jaki mąż ale żeby był ! Ludzie !! Wieś jest dobra dla samopoczucia i dla dziecka A gość ma cie w dupie i należy mu sie pozew i alimenty

Ona p prostu nie chce być sama z tym wszystkim... a nie już wiejskie myślenie. Ktoś jej z przed nosa sprzątnął marzenia, a każdy ma pretensje, że nadal ma nadzieję, że wrócą. Powinno się kastrować takich nieodpowiedzialnych delikwentów.