Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora Dashwood

Dlaczego piszecie na pomarańczowo?

Polecane posty

Gość Eleonora Dashwood

Czemu większość z was pisze na pomarańczowo? I to przeważnie niezbyt kulturalnie?

Gość jhkdchjkfd
a Ty?

Gość jhkdchjkfd
Ja pisze na pomarańczowo bo nie potrzebuję stałego nika. nie chcę być rozpoznawalna. wchodzę tu by się czegoś dowiedzieć- ewentualnie komuś coś podpowiedzieć.

Gość masakra jakas :(
wchodze zadko i zapomnialam hasla do czarnego nicka ojoj26 no niestety nie pamietam a szkoda:P

Gość Niuniulkai
Bo to za głupie forum by zakłądać stałego nicka

Gość masakra jakas :(
a wlasnie ze nie taki glupie. duzo pozytecznych rzeczy sie mozna dowiedziec. i tyle osob by z tego nie korzystalo gdyby bylo glupie. a haslo se przypomnialam wiec bede na czarno hehe

Gość jestem bez nicka
a to nie wiem jakos lepiej sie czujecie jak macie czarny nick? wielki mi prestiz........

nie wcale nie lepiej ale osoby z pomaranczowym nickiem najbardziej lubia obrazac towarzystwo:) te z czarnym to sie chyba troche hamuja:) -prestiz- hehe

Gość ja mam pomarańczowy bo jak
zakładam jakiś temat to chcę być potraktowana obiektywnie i "na świeżo", a nie żeby mi ktoś poprzednie topiki wywlekał i wypominał, że w jakimś tam poprzednim moim temacie coś się komuś nie spodobało. Mnie interesują wyłącznie bieżąco poruszane tematy.

Gość barbara_varvara
a ja mam konto zalozone i dalej jestem pomarańczową:D

to nie kwestia prestiżu tylko jak się trochę poudzielasz to zazwyczaj zaczynają się podszywy i ktoś rezerwuje nik - po paru takich akcjach sie zaczerniasz - dla wygody ja np. byłam pomaranczowym D.Billem;)

Gość oihgxcvb
Ja nie czuję się tu stałym gościem i nie pałam miłością na tyle wielką by chcieć być tu kojarzoną poprzez nick, natomiast nie było jeszcze sytuacji bym wypowiadała się tu obraźliwie czy wykłócała się , zwyczajnie nie wchodzę na tematy gdzie tok dyskusji jest z góry spalony. Forum jest anonimowe więc nie ma przymusu znakowania swojej osoby i w ten sposób nikt nasz nie szufladkuje i nie ma ryzyka że jakaś złośliwa osoba (masa tu takich) powie " O, no popatrz a na innym topicu pisałaś to czy tamto a dziś ci się odmieniło" i nikt nie będzie kontrolował formy naszych wypowiedzi (jest tu tyle maniaczek dobrego stylu, ortografii, interpunkcji i prawdziwości wypowiedzi że aż głoowa boli :D ). Zwyczajnie , bez bólu i samokontroli, wchodzę na dany temat kiedy mnie interesuje i wypowiadam się albo proszę o poradę ....tyle.

ehh no z tymi bledami to prawda:) ja nie ma polskich znakow:P