Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

Pedagogika -studia

Polecane posty

czy ktoś z was studiował PEDAGOGIKE PRACY albo INTERWENCJE WYCHOWAWCZĄ ? jeśli tak to polecacie czy nie? co z tych 2 propozycji polecacie wybrać? dodam że ide na studia II stopnia więc musi już byc to coś z pedagogiki

Gość UczeInia_odpowiada
masz x lat, z tego co widze studia wyższe (pewnie śmieszny, nic nie dający licencjat) i ty nie wiesz co chcesz robić w zyciu mało tego wypytujesz o to na kafe? Zal, tylko tyle powiem. Nie dorosłas do tak ciężkich wyborów widac.

wiem co chce studiować tylko pytam innych, bo może ktoś to syudiował i wie czy opłaca się to studiować czy nie. a ty jeśli masz pouczać ludzi na temat ich dorsłosci lub jej braku to proponuję się nie udzialać na forum...

Gość nie przyklasniemy ci
wątpie żeby to było opłacalne. Po pedagogice praca jest głównie w prywatnych przedszkolach więc idź na przedszkolną

ja wiem że po pedagogice z pracą jest bardzo ciężko. ale jak się powiedziało hop to teraz trzeba to skończyć. więc mając do wybory pedag. pracy a interwencje wychwawczą to co sądzicie że jest już lepsze?

Gość caffe_terria
a nie masz innych opcji? ani jedno ani drugie nie pomoze Ci znalesc pracy, wlasnie raczej taka pedagogika specjalna albo przedszkolanka juz bardziej, ale tez wiadomo ze nic nie jest pewne

jeszcze w gre wchodziłaby ped. resocjalizacyjna. wczesnoszkolna mnie kompletnie nie interesuje ;/

Gość muminka91
po pedeagogice resoc. moj znajomy pracuje w sklepie motoryzacyjnym:D zmien sobie na inne studia. zreszta czasami nie warto studiowac tych samych kierunkow a mam na mysli licencjat i mgr...po cholere ci dwa razy pedagogika?

tamte to był licencjat, teraz chce kończyć żeby miec mgr. przecież nie mogę studiować nic innego, musi to być coś z pedagogiki

po tej resocjalizacji, to bedziesz mogla pracowac w wiezieniach, z trudna mlodzieza, poprawczakami, to chyba nie jest szczyt Twoich marzen? ;)

Gość pedagogika pracy
brzmi nieciekawie, za to interwencja wychowawcza bardzo interesująco. Najlepiej przejrzyj dokładnie rozkład materiału, przeanalizuj co Cię interuje, ale intuicja podpowiada mi interwencję ;-)

Gość pedagogika pracy
poradnictwo nie bardzo praktyczne, mały wachlarz możliwości

WYDAJE MI SIĘ ŻE KAŻDA SPECJALNOŚĆ PEDAGOGIKI DAJE MAŁY WACHLARZ MOŻLIWOŚCI, CHOCIAŻ MOŻE MI SIĘ WYDAJE...