Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendy scott

mój mąż za dużo pomaga rodzeństwu

Polecane posty

Gość wendy scott

Mamy po 30 lat, zarabiamy średnie pieniądze, na głowie kredyt za mieszkanie i małe dziecko. Jedna siostra męża właśnie poszła na studia, druga już studiuje i mój mąż postanowił płacić każdej po 800zł- 1000zł miesięcznie po to by mogły studiować dziennie, bo ubzdurało im się, że na zaoczne idą debile. Nie zgodziłam się na to, bo ciężkie czasy i wole odkładać pieniążki również dla naszego dzieck ale mój mąż jest nieugięty. Dziewczynom nie chce się iść do pracy, bo i po co. Ale najgorzej nie żyją, bo widziałam zdjęcia z imprez, kina itp. Teraz jedna jedzie na wakacje do Egiptu. Nie wiem jakich już argumentów użyć, dlaczego mój mąż połowę swojej pensji oddaje im, kosztem mojej pensji, z której ja muszę pokrywać kredyt itp...

Gość dojaaniety
czy Ty jestes zdrowa????????????????????????????????????????????????? co to kurwa ma byc? bral slub z siostrami?? zadaj co miesiac polowy kasy nA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do złotowki i jak mu zostanie niech da siostrm Co za fiut!!!!!!!!!!!!!!!! noz mi sie w kieszenie otwiera1!

Gość materonka
to rzeczywiscie nie fajnie jest... tez bym się wkurzyła... to nei jest pomoc - to takie sponsorowanie smarkul jak studiują zaocznie to do roboty neich idą!! bo to się studiuje zaocznie własnie, ja tez studiowałam tak ale od poczatku pracowałam i teraz jestem z tego zadowolona

Gość powiem i ja.......
ja na Twoim miejscu bym się nie wykłócała z mężem bo jak się uparł to nic nie da ale powiedziałabym że skoro gra takiego milionera i chce utrzymywać siostry kosztem Waszej rodziny to proszę siadamy i robimy kalkulację naszych dochodów i wydatków bierzesz kartkę i wypisujesz wszystko na co co miesiąc musi starczyć ...plus jakieś pieniądze na tzw czarną godzinę ( choroba ...kuno leków )....plus jakieś pieniądze które chcesz odłożyć na wakacje lub lokata dla dziecka jeśli po wypisaniu tego wszystkiego i obliczeniu jaka kwota jest potrzeba jeszcze zostanie proszę bardzo niech da siostrom na studia