Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa15

problemy z błoną dziewiczą

Polecane posty

Gość rozowa15

Witajcie, mam pewien problem.... jestem dziewicą, nigdy nie używałam tamponów ani nic w tym stylu. Chciałabym rozpocząć współżycie z moim chłopakiem, niestety strasznie się boję, bo kiedy oglądam się w lusterku w ogóle nie widzę żadnej dziurki... oglądałam różne strony z przedstawionymi rodzajami błony dziewiczej i każda wygląda zupełnie inaczej niż moja. O ile to w ogóle jest ona. Aczkolwiek byłam u ginekologa niedawno, zbadał mnie normalnie i nie mówił, że coś jest nie tak, więc jednak gdzieś ten otworem musi być. Ogólnie wygląda to tak, że na samym dole w wargach mniejszych jest taka jaśniejsza gulka, która totalnie nie wygląda na błonę, a jakiś duży fałd skóry... dodaję zdjęcie, jeżeli kogoś to obrzydza niech nie włączą, ale ja po prostu muszę wiedzieć, o co chodzi. I proszę o normalne odpowiedzi...http://i46.tinypic.com/vsgtvl.jpg

Gość rozowa15
nikt nie pomoże? ;(

Gość rozowa15
prosiłam o poważne odpowiedzi

Gość rozowa15
Co to znaczy? To coś poważnego? Można od tego umrzeć?

Gość Do rozowa15
Faktycznie, lepiej poczytaj, to serio wygląda na to co mówi vera. Agenezja naprawdę.

Gość Erynxaxax
Współczuję ginekologa. Lepiej poszukaj innego, ten jest chyba ślepy skoro nie dostrzegł takiej wady o.O.

Gość rozowa15
widzę, że podszywacze nie próżnują. Nie mogę mieć agenezji, gdyż byłam u ginekologa i było wszystko w porządku

Gość rozowa15
Okres również mam normalnie, a z tego co czytam przy agenezji go nie ma, a tym bardziej ginekolog nie dałaby rady mnie normalnie zbadać

Gość Litwanke niezalogowana
Słuchaj, może spróbowałabyś szczerze porozmawiać o tym z ginekologiem? Po to są lekarze :).

Gość rozowa15
Z tymże moja ginekolożka wyjechała na urlop i nie mam jak. Prowadzi Ona moją mamę od 20 lat, razem z mężem są na prawdę cenionymi lekarzami, więc raczej nie ma mowy o tym, że czegoś nie zauważyła...

Gość alex92
moze pomoge?

Gość rozowa15
Mam 19 lat...

Gość mala8
hahaahhaha