Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaAnieTy

Teściowa

Polecane posty

Gość jaAnieTy

Pytanie kieruję do kobiet. Moja przyszła teściowa jest strasznie zazdrosna o swojego synka i wynajduje mu coraz to nowe zajecia (dodam ze on pracuje) aby sie nie nudził popoludniami i nie przychodził do mnie, bo jak to mowi bedziesz wracal wieczorem cos Ci sie stanie itd, itp. poza tym stara sie mnie nie zauwazac, kiedy juz zagoszcze u niej w domu. nie bd tutaj opisywac wszystkich sytuacji a jest ich na prawde bardzo wiele. i tutaj pojawia sie moje pytanie: czy Wy kobietki tez macie podobny problem z tesciowa czy ja jestem po prostu przewrazliwiona?

Gość gośka = lafirynda
jesteś przewrażliwona :-)

Gość Miłość Ci wszystko wybaczy...
Ja mieszkam z tesciowa, ale nie polecam... Szukamy innego mieszkania, bo z nia nie da sie wytrzymac - o wszystko sie czepia...

Gość Ni coz...
Takie są tesciowe. Nic dodać nic ujac

Gość poweselna
Ja mam taki problem ze swoją teściową. Jej córka, starsza od mojego męża o kilka lat, wcześnie założyła swoją rodzinę, więc został jej tylko ukochany syn. I początki naszej znajomości (mojej i teściowej) były straszne. Mieszkamy od dwóch lat i jest coraz lepiej, ale tutaj główna rola należała do męża, bo to on musiał jej wielokrotnie tłumaczyć, że ma już swoją rodzinę i nie może rodzicom tyle czasu poświęcać co wcześniej. Życzę więc dużo cierpliwości :) I radzę czasem odpuścić, bo my, młode żony, też czasem za bardzo się zacietrzewiamy. Do kompromisu zawsze da się jakoś dojść.

Gość Miliana23
teściowa jest zazdrosna ale cóz musi się pogodzic z tym że kiedys synek wyfrunie z gniazdka a ta rywalizacja o niego między żoną a teściową jest żałosna bo to że sie ożenił nie znaczy że wyszedł z rodziny

Gość dojaaniety
ja tez mam glupia tesciowa, zazdrosna o synka i jeszcze przekonana, ze ona jest naj naj Kazdy jest głupi, ona jedyna madra, dobra i w ogole ideal Krytykuje kazdego :D a jej zycie to wlasnie pasmo glupich wyborow i ich konsekwencji :) PRZYSZLA kiedys do mojej firmy i zaczela mi po prostu szperac - i - ooooooooo tu za biurkiem przy scianie masz pajeczyne!!!!!!! masz zolte listki na kwiatku!!!!! miala kurwa satysfakcje :D:D no doslownie kretynka :D po prostu musi u kazdego znalezc cos zlego w jej mniemaniu, niech to beda nawet zolte listki ;) Nie znosze jej, nie szanuje i juz tego nie ukrywam Zreszta w malzenstwie tez mi sie nie ukalda, miedzy innymi z jej powodu, maminsynek :) Poswieclam sie pracy i tym zyje Ale niedawno poznalam kogos :):) kto mi poprawia humor Moze w koncu los sie do mnie usmiechnął :)

Gość xxxxxxxmn
Ja juz jestem u kresu wytrzymalosci!Mam nadzieje ze nie zamierzasz zamieszkac z tesciowa?NIE RADZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaAnieTy
własnie najgorsze jest to, ze on chciał kupic/wynajac dom niedawno obok matki. doslownie przez sciane bym ja miala. nie zgodzilam sie to sie obrazil, ze nie chce z nim mieszkac.

Gość dojaaniety
sluchaj jakis czas temu ybl plan, zeby moj maz (mieszkalismy w kawalerce wynajmowanej) kupil mieszkanie DLA SIOSTRY, bo sie bidulka meczy dojazdami na uczelnie (30km) a tesciowa traci na stancje ........ Bo posiada na tyle gotowki, zeby kupic mieszkanie I ze potem to jakby druga siostra meza wrocila zza granicy to by sobie obie tam mieszkaly ....... porazka dlatego nie trawie tesciowej i uwazam ja za glupia podla suke i zycze jej jak najgorzej :D