Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAjaaaa9876

Problem z dziewczyną dla brata:/

Polecane posty

Gość KAjaaaa9876

Mam pewien problem, ktoś może napisać że to nie mój problem ale cóż. Otóż zostałam zaproszona na wesele do kuzynki i ide ze swoim chłopakiem. Będzie tam cala rodzina. Moj brat rownież zostal zaproszony. I tu zaczynają sie schody. On sam sobie nie znajdzie dziewczyny. I ja chciałam mu zaprosić kolezanke ktorą poznalam będą na stażu. Jest w moim wieku 22 lata, brat ma 23. Brzydki nie jest tyle że skończył szkołe zawodową, pracował za granicą, jako spawacz a teraz w firmie pracuje przy roletach. Matka mowi że ma iść sam, a jak już to mam mu znaleźć jakąś na jego poziomie :/ A dziewczyna którą chce mu zaprosić studiuje pedagogike i jest bardzo w porządku, zwykła prosta dziewczyna "ze wsi" :) Moj brat nie umie tańczyć zbyt ale do wesela postarałabym sie go choć troche nauczyc no i jest jaki jest. W stosunku do dziewczyn niesmiały:/ Teraz nie wiem czy słuchać matki i ma iść sam czy zaprosić mu te koleżanke?

Gość fffffffff
czemu porównujesz zawodówkę z pedagogiką?

Gość szondol
to co z tego ze skonczył zawodowke ? a ta pedagoika to niby jakis elitarny kierunek ? idzie na nia kazdy glab ktory niechce sie uczyc za przeproszeniem i nie bedzie mial po tym pracy i pieniedzy a ona jako spawacz kase zarobi

Gość szondol
to co z tego ze skonczył zawodowke ? a ta pedagoika to niby jakis elitarny kierunek ? idzie na nia kazdy glab ktory niechce sie uczyc za przeproszeniem i nie bedzie mial po tym pracy i pieniedzy a ona jako spawacz kase zarobi

Gość fvfkfkfkfk
ja skończyłam magisterkę a mój facet jest po technikum elektronicznym i tworzymy szczęśliwą parę:D Jeśli sądzisz, że będą mieć wspólny temat to rozmów to możesz nawet ich swatać, a iść na wesele to mogą iść nawet bez tego (choć lepiej, żeby mieli jakiś wspólny temat):)

Gość powiem i ja.......
a brat wie że chcesz mu zaprosić koleżankę do pary ?

Gość caffe_terria
no nie wiem czy dobre jest takie swatanie. zapytaj sie go czy chce z nia isc i niech moze sie wczesniej spotkaja, np na piwo razem z Toba zeby bylo razniej?

Gość KAjaaaa9876
Pytałam i sie zgodził. Porównuje zawodówke ze studiami przez matke. Jak dla mnie byłaby świetną szwagierką i przyznam że bardzo bym tego chciała:D Ale matka wciąż mówi ze nie bo jest zbyt mądra i ładna do niego. Aż mnie coś bierze:/ Wiecie jaki wstyd będzie jak on sam pojdzie a inni kuzyni co mają po naście lat pójdą z dziewczynami :/

Gość KAjaaaa9876
caffe_terria z tym spotkaniem dobry pomysł:) Ale wiecie on ma dużą wade - pali papierosy. Ja sama nie chciałabym faceta który pali a koleżance podsune takiego własnie :/

Gość caffe_terria
mowisz powaznie? co za matka!! a to wyksztalcenie ma znaczenie przy doborze partnera? :O dziwne... wyksztalcenie nie stanowi tu bariery tak sadze, skoro sie chlopak zgodzil i ona tez to pewnie! moze cos z tego bedzie

Gość KAjaaaa9876
mam taką cichą nadzieje dlatego zaryzykuje:) najwyżej pójdą tylko na wesele i jak nie będą sie miec ku sobie to chociaż nie bede miała wyrzutów ze spróbowałm:)

Gość powiem i ja.......
no wiesz spróbować zawsze można ...jeśli dziewczyna zgodzi się iść na to wesele to ok ...najwyżej miedzy nimi nie zaiskrzy i zostaną kumplami tez uważam że z tym wcześniejszym zapoznaniem ich to dobry pomysł a nawet konieczny :)

Gość fffffffff
może Ty jesteś głąBEM. Jestem po pedagogice i pracuję w tym zawodzie :)